Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87

sprinter 3000 2009 року edc запускається і вимикається через 10 секунд

вони страждають від проблеми на один спринтер, який не хоче йти. всі ? почали з бензину в баку .
    замінено 6 ignettori флейти-оборотний насос і змінив snsore тиску в рампі.

тепер ван боку, деякі довго працює добре протягом декількох секунд, а потім ви rispegne , як тоді, коли втрачає кодування.

тести зроблені

. закодовані форсунок
    .немає помилки в іммобілайзер
    .помилки управління двигуном, властивих fap.

Якщо я виключаю з flash-fap мені висвічується помилка, але не однаковою мірою.
    що Я пропускаю?
    хтось мав подібні проблеми?
    спасибі всім, хто зможе sugerirmi різними випробуваннями .

всі діагностований з delphi, чому? в очікуванні прийому mb star.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    перевірте датчики температури або зонд fap я ? довелося mercedes І були лиття в кокіль, для високих температур, досягнутих....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо частина працює протягом 10 секунд, а потім вимикається (до речі, через скільки часу знову включається) це означає, що двигун це нормально, оскільки він знятий з бензином в баку?, ви перевірили, що ви не порушили власне fap і не виходить скачати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Включається на десяток секунд залишається, як мінімум, на перетворення чистої кілька секунд, а потім в.? ніби не вистачало згоди або дизель. На тиск в магістралі rail і добре . Докази того, що я сумую і зняти фізично fap . Я намагаюся понеділка? . Я не розумію, якщо fap і зламав і йде в захист, а повинен загорітися, Я помиляюся? Я намагаюся .

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Перевірка ФАП, якщо автомобіль ходив багато з бензином, ви sar? забиті.. може бути проблема в egr, який залишається заблокований, при вході у функцію, не відкривається заслінка на колекторі закривається і двигун глухне..
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    завжди складно давати поради, не бачачи машини, ви намагалися побачити, коли вимикається, якщо сигнал типу форсунок або навколо двигуна, я натрапив на поло бензин, що через 10 хвилин помер, і я знайшов несправність за допомогою світлодіодів на инжекторах, изнемогла команди від блоку управління, змінив то все ок, а потім зробіть кілька тестів і починає виключити речі кілька разів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Я роблю ці тести, а потім fap, egr, тобто оновити . Але якщо escludessi fap і egr ебу, і smontassi fap від collettor мене виходить так всяким сумнівом... чи не так?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Якщо їх прибрати не простоїть все з сумнівом, але, перш ніж зробити роботу непотрібних вам порада перевірити добре..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    перевіряє, коли фургон буде горіти вдається завантажити з терміналу, якщо fap ? закрито ви повинні знайти також з розряду дуже низькі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio
    Я роблю ці тести, а потім fap, egr, тобто оновити . Але якщо escludessi fap і egr ебу, і smontassi fap від collettor мене виходить так всяким сумнівом... чи не так?
    ви можете зняти тільки колектор, перш ніж виключити fap, щоб побачити, якщо він залишається в мотоцикл

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •