-
Рослинна олія замість дизельного палива - звичайно, йде!
Від інтерес раб preview все моя думка з цього питання альтернативних видів палива. Враховуючи ціну від крадіжки, що ми переживаємо в даний час на нафтових насосів, і дуже вдячні за будь альтернативою.
Відомості в частині, тому що матеріал і по-справжньому широкий. Concludero з підручником ясно і конденсату.
Пересилання темі я пропоную на горщик факт strico цікаво, що мені дало привід попередній, щоб почати це пригода:
Рудольф Дизель, тато наш двигун, коханий, знав щось, що ми не знали. Деякі люди мають доступ до інформації, яка igniote громадськості в цілому. І почуття відповідальності створюють рішення, заздалегідь від проблем, які будуть створені в майбутньому.
Він знав, що прийде день, коли ціни на мінеральні масла suprerera кожен розумний поріг і буде важко собі це дозволити. Потім він винайшов двигун, який йде в олія, арахісова олія! Правильно. Двигун дизель був primatamente intezionato працювати в рослинне масло. Тільки після того, як винайшли дизель в якості палива, що було, ймовірно, відходів в процесі переробки.
Звичайно , коли він показує свій перший прототип був сміялися, дуже багато сміялися. Може бути, як собі, коли я був початківцем з фрай гуляючи.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму