хлопці, мені було цікаво, якщо c'? спосіб перевірити інтерфейс, щоб переконатися, що це не плач і ecu...
як ви можете? робити??? з ecu scodificata гніздо в зломом??
хлопці, мені було цікаво, якщо c'? спосіб перевірити інтерфейс, щоб переконатися, що це не плач і ecu...
як ви можете? робити??? з ecu scodificata гніздо в зломом??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Дивіться...спочатку...потім залежить ke інтерфейс..перш, ніж подивитися, якщо на комп'ютері, який ви використовуєте програму управління працює регулярне...потім спробуйте прочитати кілька автомобілів в послідовний (різні edc15c і p, edc16, то marelli і т.д. і т.д.)...і після кроків у човен, а потім в bdm...
але потім, якщо купите від людей, "перевірених", не повинні мати ніяких проблем!
дякую за відповіді маріо..але більш конкретно мені хотілося знати,чи краще, щоб безпеку для запису в послідовний з mpps які, на жаль, я не дуже довіряю...в дійсності? чи вже пробував читати edc15 і 16, і тільки у разі, якщо ви і посадили для читання на edc16, але другий раз, коли перечитувала ті ж машини...можливо, ви sar? також p? знизити напругу батареї..chiss?.. у будь-якому випадку рада метод "scodifica"??
привіт манро, який я знаю, єдиний спосіб перевірити інтерфейс ? щоб використовуватижарти в сторони, я просто візьму інтерфейс, я намагаюся робити що-небудь почитати типів ecu різні, якщо не має аномального поведінки (швидкість читання дивні, повідомлень про помилку,ітд)я починаю з писання..***** unque, враховуючи, що навіть інтерфейси оригінальні заводи в ecu тільки для захисту ? зробити резервні копії, принаймні, для ecu-й? ostiche...
на жаль, я не можу зробити резервне копіювання...більше не ahim?...
ne для ecu ostiche, що на найпростіші.....
по ряду причин, які не st? тут перераховувати...
я виявив, що буквально з сидіння на землю....
і я повинен почати з нуля....
не, якщо я не пояснив.....
увагу ? було написано також і в інших пост інтерфейси захищені, поки ви не саджаєте в тому числі орі......
В іншому випадку з ебу роз'єм від підривника, ви можете зробити кілька операцій читання і запису. Я думаю, в будь-якому випадку перше, що ви повинні спробувати, принаймні, якщо закон йде в k-line, що може, щоб зрозуміти, чи працює він чи ні. На жаль, я теж не можу зробити backup, але маючи парк вузькому машини від злому не особливо ostiche тепер я йду без.
я думаю, що він може дати спосіб протестувати інтерфейс , навіть орі трапляється, що засадіть ecu так.... важливо, що ти робиш свою частину роботи , контроль заряду акумулятора,кермо, троси на місце, пк, добре sw, що тут йде конфлікт і т.д. ecc.tante речі nn залежить від нас.
не інтерфейс і надійно на 100%!! але запобіжні заходи можуть врятувати сидіння від багатьох неприємностей!!
Що таке заєць? Кролик Abarth