Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 37

Обговорення: bmw 320d 150cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135

bmw 320d 150cv

привіт я хотів би думка про цій карті, знайдені на цій bmw. я скачана для curiosit? видно, що її зробили в цех.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не пу? навіть назвати карту....
    ви бачили, наприклад, з кроком на прес-turbo? смішні 5-6 мбар і більше? потім, щоб? на лім turbo дають 100 мбар
    в лім пара, відправляються в moddare з холостих 700 оборотів в хвилину ? вже з гарним на 20% більше,....
    в лім пари мають in bad dad в мінус до певної міри -5 очок, то splatter відразу на 23% більше,..
    в Dw вимагають max 441nm але в лім пара ne оточують тільки 396.....
    прес-rail ? повезли в 1680-бар прес, але як сказав один користувач в інший протектор не потрібно нічого, так чому ecu не враховує, так як, щоб надати деякий iq, за часів v? позиціонувати себе на вр press rail більш підходящим, щоб дати стабільність iq? в карту час....
    думаю, якщо вони зроблені платити так само красиво....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    до facia в цех.... .
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    серцево-судинних захворювань як виявилося.... я насправді не я нічого не сказав, але "здається ", що машина йде добре....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    не пу? навіть назвати карту....
    ви бачили, наприклад, з кроком на прес-turbo? смішні 5-6 мбар і більше? потім, щоб? на лім turbo дають 100 мбар
    в лім пара, відправляються в moddare з холостих 700 оборотів в хвилину ? вже з гарним на 20% більше,....
    в лім пари мають in bad dad в мінус до певної міри -5 очок, то splatter відразу на 23% більше,..
    в Dw вимагають max 441nm але в лім пара ne оточують тільки 396.....
    прес-rail ? повезли в 1680-бар прес, але як сказав один користувач в інший протектор не потрібно нічого, так чому ecu не враховує, так як, щоб надати деякий iq, за часів v? позиціонувати себе на вр press rail більш підходящим, щоб дати стабільність iq? в карту час....
    думаю, якщо вони зроблені платити так само красиво....

по-моєму питання rail не ? так?
    карту коригувати в залежності від rail,а не навпаки

якщо цікаво, 1500 деякий час,якщо прошу 1600(що, як правило ? останній вр) він інший.....якщо я міняю в 1680 завжди просить, останнім вр..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    тепер я бачу, fargliene з самого початку я cos? ми бачимо, що вона думає. sportknight за raagionamento то потрібно змінити у вр, щоб вимагати, як у цьому випадку 1680?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    по-моєму питання rail не ? так?
    карту коригувати в залежності від rail,а не навпаки

якщо цікаво, 1500 деякий час,якщо прошу 1600(що, як правило ? останній вр) він інший.....якщо я міняю в 1680 завжди просить, останнім вр..
    карта не масштабується нічого sportnight...в карту час з'? прес-rail, тому що ecu знає, що надати наприклад 40mm3 в 3000 оборотів в хвилину він повинен знати, який тиск йому потрібно, щоб надати цій величиною? скажімо 1400bar....

якщо ви у вр, де до ecu читав, що прес йому написати 1500 екю вже розраховує, що з medeismo часу, перш ніж з новою press не впроваджує самі 40mm3 але ще й потім просто вибирає інший "поле тиску в магістралі rail" найнижчий, щоб дати вам те iq...

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте, мій підходить він хотів зрозуміти, що вибирає те, пі? підходить...
    а вище 1600 часи однакові...тому тиск збільшується

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    цієї машини карту " часи вже сходження до 1800 бар press....
    але з тієї причини, pocanzi сказав, що навіть якщо ти принесеш прес-1800 бар ecu вам не зробити? надати ще й тому, що в карту час s? що, щоб надати певну кількість? дизель використовує тиск найбільш підходить для ваших потреб?...
    якщо потім ви зміните час, тому що ви хочете більше палива в той момент, звичайно, ecu тримає apeto інжектор більше часу, даючи вам більше дизель....і ? в такому разі, що ви збільшуєте press rail тому, що часи довгих тиск в магістралі rail фактичний sar? звичайно, більш низького, ніж об'єктивне....

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте манро... якщо ти говориш ecu вихідного вр, що з 1600 мм3 слід вводити для 20 мс і потім виберіть змінити rail у 1650,ecu 1650 робить перекладач? як завжди 1600 і відкрити? інжектор завжди 20ms але у вас в 1650 тиску...

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •