Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28
    НОВАЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60

Видалити key code ключ Альфа 156 1.8 TS

Я хотів би видалити ключ від моєї машини ( Альфа 156 1.8 TS 144 К. С. в 1999 році ).
    У мене тільки один ключ і дублікат на Alfa Romeo, мене попросили 255 Євро.

Не ? можна створити копію зображення, чому? чіп, не ? був розшифрований, можливо тому що? ? старі моделі, або, можливо, навіть, чому? не було багато запитів, так і авто злодії, так і дублікати ключів.

Я запитав, в районах, де клонування недалеко від Неаполя, і вони не були в змозі створити дублікат ключа.

Чекаю Gallo2 і інтерфейс діагностики..? я думаю, що це перший крок для початківців; але я готовий вчитися і informarmi...su все, що є? що стосується кодування та/або scodifiche з Ecu.

Якщо яка-небудь душа...хоче направити мене, що робити ? я був би вдячний.
    Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Якщо я правильно зрозумів, що тобі потрібно, подвійний ключ?? Ви можете обійти всі, відкривши ключем приймати транспондери і підв'язати cn ізолентою до антени черзі, але в цьому випадку ви можете зробити копію, не витрачаючи часу і мати інший ключ...
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт, а рішенням від backgroop...я зробив так навіть за Шістсот code 2 моєї дружиниякщо ви хочете зробити силою, не дублікат, я знаю, хто може тобі...але я не знаю, якщо поєднуюся назва майстерні порушую деякі правила...

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Якщо я правильно зрозумів, що тобі потрібно, подвійний ключ?? Ви можете обійти всі, відкривши ключем приймати транспондери і підв'язати cn ізолентою до антени черзі, але в цьому випадку ви можете зробити копію, не витрачаючи часу і мати інший ключ...
    Ви, можливо, міг би зробити також cos?, якщо б я не почала, щоб увійти в індустрії кодувань та/або scodifiche блоки управління на автомобілі від ентузіастів.
    Я міг би також ввести transponderino в замку ключ і вирішити будь-яку проблему..інше я навіть дублікат, що, очевидно, відкриває тільки двері, але не заводить.
    До речі, я вже замовив і заплатив за обладнання я повинен тільки чекати прибуття.
    Привіт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    або навіть хороший scodifica разом
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Привіт, а рішенням від backgroop...я зробив так навіть за Шістсот code 2 моєї дружиниякщо ви хочете зробити силою, не дублікат, я знаю, хто може тобі...але я не знаю, якщо поєднуюся назва майстерні порушую деякі правила...
    Дивіться, якщо не вдалося створити копію зображення в Неаполі.... якщо не у вартості трохи нижче, ніж Альфа-і без дистанційного управління на ключі..я не думаю, що є місця в світі, які мені робили на 40 або 50 Євро.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав aldinik Visualizza Messaggio
    Дивіться, якщо не вдалося створити копію зображення в Неаполі.... якщо не у вартості трохи нижче, ніж Альфа-і без дистанційного управління на ключі..я не думаю, що є місця в світі, які мені робили на 40 або 50 Євро.
    Привіт...в 40 50 євро не зрозуміє..я, коли я зробив дублікат ключа від моєї стилус, не маючи навіть код карти я витратив на 100?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Ви повинні побачити, якщо ?. Code 2 я також я мав проблеми з 156 рішення покласти транспондер В,антена і іп? швидше і дешевше, хоча я думаю, що zed зможе клонувати

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    100 Євро може бути дублікат, але, звичайно, без пульта дистанційного керування для відкриття дверей ( і мені не зручно )... вважається? оригінальні Alfa без дистанційного керування коштує 150, і у вас є ключ, червона "Альфа Ромео"? зовсім інша справа, ніж повторювані стандартні чорні в 100 Євро.

Якщо ви хочете з допомогою пульта дистанційного управління для відкриття дверей включено, ви можете запитати його Альфа і коштує 255 Євро. І ? це
    [IMG]http://i44.tinypic*****/xmj3gn.jpg[/IMG]
    я тільки й ? також розділений тримаю її зі стрічки, щоб не втратити транспондера ? всередині.

А я два дублікати типу цих
    [IMG]http://i44.tinypic*****/24uzs5x.jpg[/IMG]
    ключ відкриває мені лише дверцята ( навіть з пульта), але, очевидно, не призводить в рух.

Взяти trasponderino, і вставте його в антену або в замку ключ чи іншої сторони ? це рішення пі? економічної ( що цікавить мене, до певної міри, чому? у gallo2 gi? я купив ) але для мене ? поразка... чому? якщо я не можу duplicarti якщо не цифр, ті наклали на вартість автомобіля...перейти до немовля, принаймні, ви scodifico.

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Ви повинні побачити, якщо ?. Code 2 я також я мав проблеми з 156 рішення покласти транспондер В,антена і іп? швидше і дешевше, хоча я думаю, що zed зможе клонувати
    Не знаю, що за код ?..я знаю тільки, що ні від кого я взяв, вставивши його в спеціальне обладнання, щоб читати її на комп'ютері, мені сказали, що має чіп ( мені здається, texas instrument), не clonabile.
    Тільки дублікатор number one ( де також йде Arsenio Lupin ) мені відповіли, ми бачимо, що putimm тому' ( я перекладаю: ми можемо зробити), але я кажу вам, насамперед, якщо ми не зможемо, sar? без дистанційного управління і вам багаття? принаймні, 90 Євро, якщо не більше? ).

Cos'? я zed???

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •