привіт всім форумі я один problamatica на mitsubishi pajero 2.5 турбо дизель, з 2003 року випуску тип двигуна 4D56t з механічний насос з команди проводці акселератора електронна км в taghigrafo 220.000,
практично під час прискорення приїхали близько 4000 оборотів тому порвати палива і mototore не тріскається, поки не riscende до 1500 оборотів, а потім відновлюється, наприклад, прискорити і біжить знову дефект, я помітив, що відбувається також швидке і на місці, випробування, які були проведені: діагностика compiuterizzata ecu двигуна, який з'ясував експерт дефект на абсолютне тиск не пам'ятаю код помилки, але замінив трубки, зламався, збій в пам'яті, не ? більш повторно.
я здивований provisionally egr не мав переваги, з діагнозом активних значень не втрачаю сигнал від педалі accelletore, я не втрачаю сигнал від датчика обертів, температури, як повітря всмоктується, що холодоагенту в нормі, заздалегідь мета і справжнім лежать на одній прямій і не реєструє, не провал звичайно, коли відбувається несправність,
Я виключив подачі з бака вклалася з каністрі, я замінив всі 4 форсунки взяті pajero marciante але нічого, я йду в riaccellerare і кт riavviene різання,
одна річ, я помітив, що проблеми не відбувається на холодному двигуні, а коли нагрівається починає втрачати хіти стиль пульверизатора заблокований, але-верде форсунок, для випробування говорилося вище, в цей момент я думаю, проблема з насосом дизель, але чому то він робить це тільки тоді, коли він зігріває,
будь рада або розуміння було б добре приймає дякую за увагу