Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    НОВАЧОК L'avatar di kevinbland
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Агрідженто - Sicilia
    Повідомлення
    9

Проблема з попереднього нагріву свічок розжарювання

Всім привіт, мій stilo 1.9 MJT 120CV, приблизно рік має проблеми із свічок попереднього підігріву, на практиці priima раз ? народився проблему були замінені всі свічки розжарювання, але після приблизно 2 днів, і rispuntata шпигун, я повинен сказати, що влітку у мене немає проблем, але взимку начебто ранок ? триває, починаючи, cos? ми втрутилися-й? глибоко і ми перевірили запобіжник:ОК, rel?:ОК, принциповість кабелів:ОК;
    в цей момент я хотів би зрозуміти:

1) З multiecuscan в діагностиці я бачу, що? проблема? я кожен раз, коли я видаляю помилки, але це вчасно повертається.

2) Якщо я хочу перевірити напруги на свічках розжарювання це як повинно бути?

3) Де я можу знайти схема, характеристики і напруженість, різні pin-код блоку управління системи преднакала?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Якщо хочете рада, вам слід звернутися до електрика в вашому районі, принаймні, для постановки діагнозу-й? поглиблене

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Здрастуйте, проблем може бути кілька, ці автомобілі потребують блоки попереднього підігріву, але в більшості випадків це не ебу, загорнуті є роз'єми, які кріпляться до свічок розжарювання, які окислюються або рік, контакт, лабільні, вам слід перевірити опір свічок розжарювання, яке повинно змінюватися від 0,7 ом до 1,4 ом, якщо одна зі свічок розжарювання і поза діапазону, його можна спокійно замінити, цей тест можна робити з допомогою свічки розжарювання встановлені і наконечник мультиметра з riferimemeto маса, а для того, щоб спробувати напруга живлення завжди негативний щуп мультиметра з riferimemeto в маси, вимірювання напруги на роз'єми прикріплені, просто включіть картина, напруга повинна варіюватися від мінімального 11v до 14,5 v, ще один тест зробити ? у continuit? проводки між свічок і блоком попереднього нагрівання, крім того, контролюється напруга на червоний провід позитивний ебу з болта 6мм.. якщо все ок, можна приступати до заміни блоку керування попереднього нагріву.. я сподіваюся, що було ясно,
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК L'avatar di kevinbland
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Агрідженто - Sicilia
    Повідомлення
    9
    Ясно,
    спробує? в тиждень....Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    А backgroop для роз'ємів свічок, що іноді може бути причиною.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Мені привіт ? траплялося, ваші очі скажуть вам всі проблеми. Замінив свічки розжарювання (нові Bosch), замінений блок управління свічок розжарювання (Fiat), але проблема зберігалася. В кінці кінців я замінив датчик на місці, тримач фільтра дизельного палива, cio? датчик круглої форми, де в багажному фільтр.
    NB з діагнозом я не висловлює нічого.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Привіт,
    тільки вчора я проводиться перевірка свічок розжарювання, заміна 1 з ладу.
    З тестером я знайти трьох до 1.2 ом і вже 41ohm, розетки і харчування з акумулятора, ніяких ознак життя.
    Замінити і все ок.

x gcmotor: датчик кругового ви маєте на увазі, то під фільтр, який перевіряє наявність води в дизельному паливі?

Привіт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав gcmotor Visualizza Messaggio
    Мені привіт ? траплялося, ваші очі скажуть вам всі проблеми. Замінив свічки розжарювання (нові Bosch), замінений блок управління свічок розжарювання (Fiat), але проблема зберігалася. В кінці кінців я замінив датчик на місці, тримач фільтра дизельного палива, cio? датчик круглої форми, де в багажному фільтр.
    NB з діагнозом я не висловлює нічого.
    Gcmotor ви маєте на увазі нагрівач дизельного палива, які встановлені на фільтр дизельного палива між фільтром і підтримку, але і на stilo 1.9 mjet, не ? планується, як кузов.. ? довелося мені, але і на старі двигуни jtd.. нагрівач управляється від блоку керування попереднього нагріву..

124alexs
    Я радий, що вам допоможе, і я радий, що ви дізналися метод для перевірки свічок попереднього підігріву без їх один від одного або з шляху і примітивні..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    якщо ви хочете, ми можемо зробити тест, вимикаємо запит ecu свічки від ecu двигуна. пошти файли орі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Спасибі Backgroop,
    ? практика використання від p? я теж можу підтвердити, що ви дали цінну пораду, я втрутився тільки для того, щоб виправдати свою точку зору, чому? gi? пост був дуже вичерпним.

Відмінне співпрацю!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •