Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109

Scodifica разом 5 РАНКУ Guzzi Breva

Всім привіт, я хотів би допомогти, що стосується scodifica всього цього moto guzzi breva, який монтує 5am hw610. cdc marelli не можете отримати його, виявляється, завжди зашифровані, М-тюнінг, навіть, іммо декодер навіть, ебу залишається завжди шифрується я намагався scodificare файл e2p вручну з допомогою hex редактора, але змінюються рядка для scodifica все, коли-то напали cdc marelli я, виявляється, завжди шифрується додаю читання в boot.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    обговорення перенесено в розділ підходить, будьте уважні наступного разу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Я зробив кілька тестів, а також з протоколом 5AF тому, то ж зміна файлу, який у вас додається. ? на 5AF працює в загальній складності. У мене немає великого досвіду на мото, і я прошу вас, але не ? що зроблено scodifica все, то ви повинні зробити деякі зміни на мото.?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    я не знаю, коли ми повинні зробити зміни на мотоциклі, тому я відкрив цю тему...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    ніхто не може дати рішення? хто може в приватному може також попросити вас бути оплачений, справедливо і роботу... важливо, що функції

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Для загальному, не потрібно працювати на e2p, а тим більше-велика частина рукопису втрачена ебу, щоб його завантаження. Але те, що вам потрібно саме? У вас проблема з кодуванням блоку управління/приладовій панелі?

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Клієнт повідомив мені, що у представництві сказали, що проблем з чергами, і горить індикатор і мотоциклів. Я велосипед не тримаю її тут, будучи 5 ранку я думав, що ви могли б зробити immo off спокійно, але ні... я від інструкції? Спасибі 1000

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Дуже просто: в цьому випадку не потрібно scodificare ебу!
    Всі Guzzi управління іммо в приладовій панелі. Завод містить два закодовані ключі і приладової панелі ? закодований код за замовчуванням 00000. При включенні запалювання, і поки клієнт не вирішить settarlo, дисплей просити? реабілітувати ввести код іммо (називає код користувача), але мотоцикл partir? у будь-якому випадку. У разі виникнення проблем, ви можете? скинути код іммо на приладовій панелі за допомогою двох ключів, кодуються і з допомогою чоловіка? настройка панелі пункт "відновлення коду". Скидання коду за замовчуванням 00000, а потім ми зустрінемося? запропоновано вставити другий ключ протягом 20 секунд.

Якщо погодитися з тим, що антена і проводка в порядку, то ця процедура вирішує.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •