Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29
    НОВАЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60

Альфа 156 1.8 TS і індикатор подушки безпеки.

Де-небудь я ? comparla індикатор подушки безпеки.. і боячись, що може виникнути головний роботи подушки безпеки в якості випадкового вибуху..я відразу пішла від електрика..який робить діагностику
    відмічено, помилка в попереднє натягнення ременів безпеки..і я думаю там може бути ( навіть-чому? шпигун в червоний примітка подушка безпеки sial застебнутий ремінь ).
    Я запропонував замінити..весь ремінь..але не мки, переконав.
    Я прошу вас, так? ремінь раніше працює добре.. c'? так, для того, щоб скинути індикатор?? autocom робить?? або інше програмне забезпечення??
    З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    ну скинути...не знаю, поки, ви краще...кажуть, що якщо з'являється індикатор подушки безпеки, не працюють в разі аварії...я sistemerei добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    90
    може бути якийсь обрив проводу або робить помилковий контакт! перевірте джгут проводів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав rebirthafterrevenge Visualizza Messaggio
    може бути якийсь обрив проводу або робить помилковий контакт! перевірте джгут проводів
    Точне зробіть ці тести, запропоновані
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    індикатор йде обнулення і потім він, зрозумів ? був провал у результаті проведення або натягування ременів безпеки, які мають проблеми autocom ці авто назад з ночі? видно, що вам вирішувати я б почав експериментувати.....

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    індикатор йде обнулення і потім він, зрозумів ? був провал у результаті проведення або натягування ременів безпеки, які мають проблеми autocom ці авто назад з ночі? видно, що вам вирішувати я б почав експериментувати.....
    По-твоєму, з чого мені почати??
    Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав aldinik Visualizza Messaggio
    По-твоєму, з чого мені почати??
    я став би довіряти думку одного profesionista якщо ви не впевнені, зверніться до іншого, бачив також вартість і поклали ременя, якщо прийнято підривник, не відчувайте себе грати з air bag, якщо не вистачає знань, adeguade, є пристроями безпеки, пасивні, і ми пам'ятаємо, що ми працюємо на вибухові пристрої
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я легенда довіряти u думку експертів, є роботи дуже слабкі, наприклад, мають підстави ризику, то ви повинні зрозуміти, якщо ви в змозі змінити всі пояси.........

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Хвилинку, хлопці..? очевидно, що я не вирішувати безпосередньо, якщо не впевнені. Перше, що потрібно визначити ? від чого залежить загориться індикатор..пу? також бути помилковий контакт і вирішує все, як мильна бульбашка...
    Якщо c'? міняти ремінь..просити? на підривника. У будь-якому випадку в тиждень я йду на механіка, надійний, і ми бачимо, що він мені говорить.
    Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    А aldinik іноді і навіть підроблені контакт якийсь роз'єм, як ті, які знаходяться під сидінням.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •