Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Обговорення: обробка 1.3 mjet 90cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88

обробка 1.3 mjet 90cv

привіт, хлопці я в цьому сумніваюся, на обробку 1.3 90cv встановлюється на astra gtc.
    90 л. с. встановлюється на турбіну із змінною геометрією, апгрейдів, так що в теорії складатиметься або в тому, щоб збільшення моєї турбіни орі., або змінити його на інший, як, наприклад, що в 1.6 mjet 120cv... чи не так?
    форсунки і насос, ви завжди можете прийняти ті 120cv?
    задаю ці питання, тим, хто, можливо, зробили, чи зробили на цей двигун, щоб йти далі, але тільки для відображення.
    безумовно, зчеплення оригінал замінений на посилений( навіть чому? gi? з картою тяги не ? так надійні), і, насамперед, зберігаючи при цьому надійність? двигуна і трансмісії без будь-яких зломів або інший.
    спасибі заздалегідь.

луїджі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Турбіна на 1.6 не можете її встановити... всі інші системи, так і від атак з реалізації, так само як і форсунки, насос, і у випадку двох двигунів абсолютно різні. Теоретично можливо, mo0ntare турбіна на 1.6 PSA і міняти форсунки і насос з компонентами, плюс.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здрастуйте, луї, цей движок підтримує різні оновлення, залежить від речі, колеса від автомобіля, що ступінь надійності? ви хочете принесіть, одна важлива річ вашого бюджету, яким ви володієте.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Турбіна на 1.6 не можете її встановити... всі інші системи, так і від атак з реалізації, так само як і форсунки, насос, і у випадку двох двигунів абсолютно різні. Теоретично можливо, mo0ntare турбіна на 1.6 PSA і міняти форсунки і насос з компонентами, плюс.
    Повірте встановлюється встановлюється... їх сотні з цієї турбіни (включаючи мене), і ви dir? pi? c'? хто працює з турбіни, отриманих giulietta 2.0 170cv c'? працювати, але повірте ви робите управління ? pi? просто те, що ви думаєте перепускний тиску і далі.. мова муфти якщо у вас коробка передач 6-ступінчаста m20 не з'? зчеплення посилений для вашого літати (bimassa)? проблема навіть перевершує в цьому випадку збирається літати monomassa і посиленого зчеплення я би додав навіть хороший інтеркулер плюс і 6 на конях... все залежить від того, що ви хочете від автомобіля, і від того, що ви хочете сказати звичайно, вони в змозі довести це? що я кажу,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    88
    хлопці, те, що бюджет не я вказав, так як просто не знаю, що ви могли б зробити, в машині все має як йдеться бути надійним, навіть у довгих, зчеплення, я чув, що редагування моно маси маховика, й зчеплення армовані, мій обмін ? 6 доповідей.
    тому, в кінцевому рахунку, форсунки, насос, я міг би зробити, слід враховувати запас мої потреби?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    луїджі, якщо ви шукаєте автомобіль продуктивніше ? - що, якщо ви шукаєте автомобіль від 1/4 Mhp ? одна річ, змінюються обробки і змінюють витрати.................

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    покладіть вже є turbin в 1.6 120 л. с. piazzala 1.9 покладіть наддувочного повітря і, що вам подобатися, не витрачаючи багато
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    6
    Звичайно, інжектори можуть бути слід враховувати запас потреби спокійно, і ви також можете помітити, велика різниця

А якщо вам потрібно зробити карту, я рекомендую не перестаратися.
    P. s. також вносить зміни до повітряний фільтр або покладіть один спортивний
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-02-2015 до 11:57

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    здрастуйте, луї,мені здається, що ми почували себе так само, tefonicamente, тому що ви перебуваєте в нашій області, і потрібно було прийти до нас, щоб перевірити зіставлення, але, в кінці кінців ви ще зробили жити,зараз ми в новій майстерні набагато більше, з тим, щоб випробувальний потужність гальмується в будь-якому випадку встановити турбіну на 1.6, на мене, було б giuto компроміс, але піти на турбіна на 2.0 170cv ви, безумовно, призведе до збільшення потужності остаточний і може працювати при тисках більш високі, більше надійності, але 100% красивий турбо лад нижче, якщо ви подивитеся на значок you tube є відео з авто rullate в майстерні, в тому числі bravo 1.6 jtdm 120cv з інтеркулером і турбіною на 2.0 jtdm 170cv, і я повинен сказати, що йде сильний, але все одно є невеликий турбо лад, тому оцінку чого ви хочете отримати більше потужності і більше турбо-лад або право влада і право на компроміс крутний момент-потужність,я по телефону або написав в інтернеті я також чув, 1.3 mjet від 200cv без турбо лад, але повір мені, мені хочеться сміятися, принаймні, поки не піду я спробувати такої машини, і визнати, що sbalgiato,якщо ви берете машину, від 90cv із змінами і приходить в 150cv і тій же машині з турбо-більш кремезний, що приходить в 170cv я гарантую, що на дорозі 150cv набагато більш приємно їздити і з моментом, безумовно, вище.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    27
    але чому всі ви, прикріплених за допомогою цих турбін, найбільші взяті від інших двигунів??...якщо гори турбіна 1'6, можливо, на високих піде краще, але буде турбо лад занадто великий, і сара смокче їздити... краще, ніж інші види, або, принаймні, погоджується з тим, змінити знак на 1.6, перш ніж намагатися його зібрати...я повністю згоден з msport

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •