Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    12

Info scodifica часткової IAW 4WF FIAT Coup? 16v turbo

Привіт всім, я новачок і, можливо, зумієте мені допомогти...

Про FIAT Coup? 2000 16v turbo, ця монтує Magneti Marelli IAW 4WF/P8.

Я би потребує? у riverginare блок управління, однак на керівництво майстернею (та інші схеми, які можна знайти в мережі) не виявляється ебу код, але, наскільки мені відомо, ключ ? з кодом (у мене немає машини під рукою).

Зараз, як мені перепрограмувати блоку управління, щоб встановити її на місце і піти?
    Я не ? зрозуміло, якщо є насправді 2 установки (одна з кодом, інша-без), тому я не знаю, якщо можливо є 2 різні процедури.
    Як riverginare блок управління, ви можете пояснити?
    Спасибі.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав Ель-Berto Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я новачок і, можливо, зумієте мені допомогти...

Про FIAT Coup? 2000 16v turbo, ця монтує Magneti Marelli IAW 4WF/P8.

Я би потребує? у riverginare блок управління, однак на керівництво майстернею (та інші схеми, які можна знайти в мережі) не виявляється ебу код, але, наскільки мені відомо, ключ ? з кодом (у мене немає машини під рукою).

Зараз, як мені перепрограмувати блоку управління, щоб встановити її на місце і піти?
    Я не ? зрозуміло, якщо є насправді 2 установки (одна з кодом, інша-без), тому я не знаю, якщо можливо є 2 різні процедури.
    Як riverginare блок управління, ви можете пояснити?
    Спасибі.
    ви повинні перепрограмувати 27c256...
    ви зробіть читання ворота з УФ і перепрограмуйте з immokiller проблема ? не знаю, ви так і працює, чому? я ніколи не зробив

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    12
    Cio? на 27c256, я вважаю себе файли, таких як годинник для scodifica в IAW 16F?
    Потім приступаю до програмування EPROM з оригінальною карті, що я читав на початку?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    87
    ні, треба переписати файл, як ти його правити immokiller,ви зробите читання з програміст туристичне тип GQ4X ПРОГРАМАТОР UPA programmer та ін.... покладіть вихідний файл частина процесів ворота пам'яті, але ви можете видалити тільки з УФ-променів, я побудував цієї коробочки, дерево, лампа, бактерицидний-для акваріума це фіолетовий починаю пам'яті в межах тридцяти секунд, і ? повністю скасовано процесів з immokiller і написати пробач в цоколі ecu блоків ебу код під колонкою і спробуйте..запевняю вас роботи, чому? я не ? коли-небудь його особисто

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    12
    Зняття ебу код..... потім повернути ключ (з EPROM "зміна" і без включення двигуна), а потім слід почекати, поки індикатор code згасне?
    А потім повернуся назад оригінальна карта, підключіть блок коду, а на місці, так?
    Я не ? ясно одне: якщо Immokiller мене витягує картку оригінал (що ? стандарт), що мені треба піти і прочитати? (за умови, що gi? картку .ori)
    Тому те, що мені готує Immokiller ? тільки EPROM, що я "rivergina" мікроконтролер?
    Вибачте, але ? у перший раз, і я не хотів би завдати шкоди....

P.S.
    Я не можу завантажити файл.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    87
    ні, ви зробіть читання 27c512 оригінал ? щоб бути спокійними у разі не запалення, а якщо не виходить повторити оригінал, і ви прикріплені...
    редагування файлу flash 27c512 з immokiller з правом модулі, а потім rimonti в mememoria в гніздо, то тяга у цієї коробочки-code і якщо покласти картини " шпигун, черг не включається просто, як правило, у старих автомобілях треба або горить чи не горить, автомобіль повинен піти, якщо scodifica ? правильно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    12
    Ах, але не так? видали повністю пристрій.....
    Я буду тримати його в якості останнього засобу, я б вважав за краще його використовувати, якщо c'? так.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    87
    я не знаю, щоб зробити scodifica частково на цей ecu, як треба робити...я знайшов інфо для загального

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    для часткового потрібно читати mcu 68hc11e1 з програмістом, типу упа " і " все fffff( щоб малюк перепланувати в 27cxxx)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Частково ви можете зробити як для 8F т. д., з його спеціальною.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •