-
Останнє оновлення GP Abarth 155cv першої серії.......?
Привіт всім,
я хотів би задати вам питання,
у мене є bmw першої серії 155cv зіставляється, що періодично спалахує контрольна лампа несправності, і помилки, які d? ? код без позначення, що в TEXA кажуть, не відповідає змішування не правильно....... зараз же інженери кажуть мені, що ? загальна проблема для тих, зіставлені та які протягом деякого часу існує оновлення, яке роблять в abarth, який врівноважив би ця проблема.......
Тепер, хто-небудь s? pi??????
? для випадку тільки ОРІ, яка повертає автомобіль в оригіналі, а потім, відповідно вирішити цю проблему, переписавши МОД чи насправді існує новий ORI (не s?, сказати, ipotizzo...) лінеаризації датчиків і, отже, обмеження зчитування параметрів pi? високі, на якому ви можете повернути зміни, усуваючи проблеми початкового реальний?????
якщо хтось захоче, може снд??
Дякую
-
порада ? зробити огляд зміни електроніка сподіваючись, що досвід і знання більше, якщо з електронікою вихідної проблеми не виникне l помилка ? зміни електроніки...я ніколи не чув tjet оригінальні проблеми з паливною/шпигун і, тим більше, не оновлень, для усунення подібних проблем.
-
Привіт,
єдине, що s? pi? і, що вони замінили датчики тиску і мені здається, що бензин з тими, СС (тієї ж версії, перша серія), але не s? якщо ? було зроблено linerizzazione......було необхідно.
якщо ви знаєте, як перевірити, чи де знаходяться адреси управління цих, ви можете писати їх?
Дякую
-
у разі заміни датчика, як-небудь ? необхідно скоригувати дані нового датчика на карті, звичайно, але навіть якщо б він був змінений датчик тиску l помилка наведено не було б сумішоутворення від надлишкового тиску або регулювання тиску
-
немає датчика тиску, але, як ви кажете, змінили також датчик тиску бензину...... може бути, вони йдуть linearizzati....... це сумніву в тому, що я ? прийшов! у вас адреси, щоб перевірити ці два датчика??????? скільки балів треба редагувати????
-
датчик тиску палива?
регулятор тиску бензину у разі, якщо...то, не піде ніколи не зміниться, якщо не вийде з ладу, ніколи не виходять ті, регульовані асиметричні
-
ось s? що повинні були замінити те, СС.....
-
потрібно тільки зробити тест, виберіть вихідний файл, і якщо помилка не виникає, ви знаєте, впевнений, що проблема ? був створений з допомогою зміни електроніка, датчик ss ? ідентичний версії не нижче, ніж, зазвичай, завжди лінійний тиск бензину в залежності від тиску у впускному.
-
Здравствуйте, я пропоную покласти файл ori потім зробіть красивий скидається в errorie скинути параметри autoadattativi і нам ходити більше? в якийсь день. Таким чином, ви зможете повернути всі значення на місці. Якщо вам не від іп? проблеми означає, що файл мод якийсь мішок.
NB той тип автомобіля йде перенесений з допомогою інструменту stekio, щоб мати відносини лямбда-оптимальний.
В курсі, якщо ваш тренер зробив відображення за допомогою цього інструменту
-
не ? необхідно перевірити stechio з додатковими інструментами, те, що ви бачите гніздо діагностики ? pi? що достатньо для регулювання...і додам, що якщо у вас є знання ? досить встановити точної стратегії, що двигун перетвориться так прекрасно, як ви ? значення l електроніки.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму