Я уявляю, технік-авто умбрії! Я займаюся препаратів на спорт від машинобудування до електроніки...
Я уявляю, технік-авто умбрії! Я займаюся препаратів на спорт від машинобудування до електроніки...
Привіт і ласкаво просимо на наш форум, якщо ви йдете, скажіть нам дещо тобі
ім'я
вік
Якщо ви хочете, щоб вас реклама contattacci в лічку, ви не можете зробити це так, не будучи уповноваженим
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
здравствуйте і ласкаво просимо це другий і останній шанс, який я даю вам видно, що ви зареєструвалися тут близько 3 місяців тому,зробив слайд-шоу infischiandotene правил ви представили саме як ви це зробили зараз ви відразу реклама,вчора я видалив свій профіль бачив ваш недоступний, а сьогодні знову тут, з такою ж помилкою, як в інший раз,якщо ви хочете, щоб вас реклами зв'яжіться зі мною або інший адмін в лічку і поговоримо про це, але ви повинні читати правила та діяти від імені громадянського у цьому форумі мені і т. д. в іншому випадку спочатку скажіть, що ви rielimino.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я представив 3 місяці f? тоді я був в стані простою, особисті проблеми, що стосується форуму, я не ти відновлений, якщо я не помиляюся, і я не думаю, що всі їх читають правила, але як і всі ми приймаємо і далі..., а я повторно xk? я шукав обговорення ****** і я ? ricoparso цьому форумі, що я забув, і я переписав nn стоячи + ім'я користувача....а ви не хвилюйтеся, я роблю це реклама?...я вже? facebook і роботи мені не вистачає, так як робота x будинок, і навряд чи онлайн гк? тоді ви sputtanano карти і місяців роботи... ^_^
Треба буде дуже сильно@? бути активним і відповідати? на різних форумах, допомагаючи людям там, де це можливо, якщо sar? активний 100% так як я бачив, що обліковий запис ? досі застряг в якомусь сенсі...
Це був не докір проблеми, а тут роблять багато тільки для себе рекламу, не кажучи вже допомогти тим, хто і менш досвідченим, який просить про допомогу в основному тільки для своїх інтересів, а не для духа, пристрасті.
Для таких, як ви представили, є, так це враження, якщо немає і так буде.
Якщо у вас виникли проблеми з вашого облікового запису, ви можете зв'язатися з нами в приват
ласкаво просимо також з мого боку, я сподіваюся, що ви будете добре з нами, ми також розраховуємо на активну участь.