Добрий день!
я інженер, що ? inccappato в smart cdi використовується з хвилею проблем...
я сподіваюся, що зможемо вирішити їх разом
Заздалегідь спасибі всім
Добрий день!
я інженер, що ? inccappato в smart cdi використовується з хвилею проблем...
я сподіваюся, що зможемо вирішити їх разом
Заздалегідь спасибі всім
франческо привіт ласкаво просимо
ласкаво просимо, ви знайшли правильне місце, щоб він допоміг мені
Ласкаво просимо суть
ласкаво просимо....
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
приємно бачити вас тут, але дайте нам більше інформації про вас, навіть якщо я розумію, що тебе звуть франческо,ви пізи,за інженера, і тобі 29 років, вірно?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Тоді моя історія почалася в далекому 1984 році, коли я прийшов у світ... потім бла-бла-бла... і бла-бла-бла... і ще бла-бла-бла.... досі, що я вписаний у форумі.
А є тип, до якого подобається aggeggiare зробити речі самостійно. Я почав свою справу виразно з діагностики автомобілів з galletto клон і modus 1,5 dci e4 дизель дротовий тільки в лінії can, а півник читав тільки k-line, у мене зроблені всі навіть спробувати схему терморегулятори сумнівного походження, але 68 к.с. він і 68 коней, помилки залишилися
Сьогодні у мене є smart cdi 2010 року виплачена мало 6,700 ? під ринкової оцінки, чому? за словами попереднього власника він graffietti і фару зламав, я щасливий, робить гніздо, але magagne багато більше.
Іп? великий ? що він не виконує спонтанної регенерації fap, після того, як народилася в майстерні (не sc), і, можливо, витратили 290 без пдв для регенерації я купив!!!! сьогодні вранці autocom cdp+ безпосередньо з китаю, щоб змусити мене регенерація вимушеної поодинці і, щоб побачити, якщо є термопар на фап, які не працюють.
я зрозумів, але на практиці все, що ви написали, за винятком того, що ви питали,але якщо потрібно, можна відкрити тему в розділі костюми,гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я не зрозумів, начебто info...
Я спортсмен граю в регбі, місцевою командою, ми виграли 2 чемпіонату поспіль, я живу один і 2 mici, данте і рубець, я тільки що закінчив стажування в паперовій фабриці в якості інженера-технолога.
ок, але те, що ви закінчили університет інженер в.......