привіт ...у мене проблема на fiat marea рік 99....jtd105....ебу bosch edc15. .не раз, треба спробувати ще раз ...яка процедура scodificare.....дякую
привіт ...у мене проблема на fiat marea рік 99....jtd105....ебу bosch edc15. .не раз, треба спробувати ще раз ...яка процедура scodificare.....дякую
sara' €2, то крім обробки flash з відповідною sw потрібно поставити емулятор.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
починається піст номер HW ебу cos? я бачу, якщо я вже? файл scodificato
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
По мені ? антена....натисніть замінити його..дайте нам знати..
керує ecu 5-штирьковий..і якщо б це було так.. публікує число hw) і програмного забезпечення ecu..
давайте подивимося, якщо я щось перевіряв, навіть я
спасибі всім..... клієнт повинен взяти мене з собою в машину, у четвер у другій половині дня....просто може ви terro' в курсі..
проблема вирішена.....я замінив антени ...? проблема зараз не ви ? більш представлене.....спасибі.
Хлопці, але, щоб зробити scodifica всього через послідовний порт, просто підключіть MPPS або Півень v2 до роз'єму OBD, як якщо б вона була простій письмовій формі? Або ми повинні слідувати схемі, точно? Я заявляю, що ecu, що я повинен scodificare не має свій ключ, так що я повинен scodificarla в послідовний обхід до іммо і потім записати файл scodificato.
Спасибі всім
але те, що ecu ми говоримо, якщо у вас є, щоб зробити роботу, ви повинні відкрити нове повідомлення і повні дані ecu.........