Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 68
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535

Виняток EGR гарячий старт Leon TDI

Всім привіт.
    Я повинен закрити EGR вирішити проблему гарячого старту на Leon 2.0 TDI 140.
    Додаю вихідний файл і те, змінили, зробили з carsoft. Хтось мені пу? погляньте, якщо ? все ок?
    Спасибі заздалегідь.

leon tdi.rar

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    з моєї точки зору не добре, ne виключення рециркуляції відпрацьованих газів ne гарячий старт,запуск в пр був зроблений в перебільшеною формі і в місцях, де не потрібно,крім того, він був зворушений, а також холодного запуску, що не треба чіпати,для відпрацьованих два panettoni, щоб виключити знаходяться трохи раніше,у нас є канали з напрямними, щоб зробити обидві речі,звичайно, я раджу вам прочитати правила, так уникаючи непотрібні запитання.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для egr по мені було б спробувати...насправді два panettoni вони перед, за? тест з редагуванням carsoft йому б
    для початку в теплий день msport
    Востаннє редагувалось magi1984; в 04-09-2012 15:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Це було тільки, щоб зрозуміти, якщо ви пу? довіряти це sw, але, наскільки я зрозумів, немає.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    як і всі речі залежить.......
    я використаний для того щоб виключити egr на brera 2.4 jtdm від 200cv і, незважаючи на обличчя зміна, відмінне від того, що мені порадили на форумі, egr ? виключена правильно.
    те ж саме для моєї bmw 120d 163cv edc16c35, egr виключено правильно з carsoft
    потім я використовував для деяких scodifiche...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я приступив до роботи, і я намагався за винятком тільки EGR. Будь ласка, подивіться, якщо так краще.

LEON TDI 140 mod egr.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Виправлено (принаймні сподіваюсь), навіть гарячий старт. Якщо ви можете дати мені поглянути, і дайте мені знати, якщо ? ок.

LEON TDI 140 MOD EGR AVV.rar

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Виправлено (принаймні сподіваюсь), навіть гарячий старт. Якщо ви можете дати мені поглянути, і дайте мені знати, якщо ? ок.

LEON TDI 140 MOD EGR AVV.rar
    ок,тепер egr виключається правильно і reboot гарячої здається, зроблено добре і reboot холодної і залишилася оригінальною,ви просто повинні перевірити запуск. у теплом, так і в разі, якщо ви як і раніше важко деякий час від якоїсь іншої невелику завжди так, як це зроблено,як ніколи, якщо ви можете отримати їх ви запитали думку з файлом вище зроблено з carsoft? ти файл або рушник зробили останній?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 04-09-2012 19:55
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Чому? інформування мене на мить мені ? прийшли деякі сумніви в ефективності carsoft, і насправді я ? було підтверджено також, що файл не був своїм життям. Я ніколи не зрадив файл, і я пробував цей. Я можу тобі гарантувати, що я і зробив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Дивно, як carsoft він торкнувся кривий стартер! Я теж так думаю, що при розгоні автомобіль sbuffava чорний!

Uploaded with ImageShack.us

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •