якщо у вас є бажання дати їй подивитися, сьогодні вранці я зробив цю карту з тюнінг і відмова клапана egr
кошти ? ще один з тих, без fap
до суботи я не можливість? варто, щоб спробувати його![]()
якщо у вас є бажання дати їй подивитися, сьогодні вранці я зробив цю карту з тюнінг і відмова клапана egr
кошти ? ще один з тих, без fap
до суботи я не можливість? варто, щоб спробувати його![]()
Дуже м'який
як-карті ви можете підняти + прес-rail поверніть її в цю папку орі і піднімає частин більш низьким обертів 1250 у 19 навантаження, принаймні, 4%
лім прес-rail піднімає, принаймні, 5%
limit пара з 1000, 1250 піднімає
відсутній обмежувач pres turbo 1EA748-1EA866
щоб, коли це стосується дизельного палива, ви можете дати більше вниз
прес-turbo повідомляє орі і піднімає 19-навантаження постійно
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
міфічний, спасибі![]()
вибачте, адмін, але обмежувач тиску turbo оригінал ? все з нуля ? екраном
як я можу його підняти?
він підняв всі з константою, наприклад, 130punti? враховуючи, що, як збільшення максимального тиску turbo тепер я дав 120punti
я не можу переглянути файл навіть менше малюк повідомлення, але обмежувач і важко, що й до нуля, однак, alzalo не менше 120 балів
дай мені info hw sw чисел, блок управління
на жаль, я не половина і навіть не блок управління під рукою, щоб дати вам номер апаратного забезпечення,вибачте
номер sw ? 1037386162
кошти ? один jumpy 1.6 hdi 2008 року 90cv edc16c34, той же двигун peugeot expert
однак, я думаю, не маючи цього файлу, але з іншими такого ж типу блок, обмежувач турбо, не ? те, що він говорить ecm, але і відкалібрований набагато вище управління turbo, отже, навіть якщо зростання 200 пунктів, перейти тихо, що ви не від несправності
ок, спасибі, я то "обмежувач" встаю однаково...то як тільки я намагаюся машину, кажу вам, якщо вибухає чи ні
![]()