Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188

кроком з fap активний Zafira

на zafira 1.9 cdti 150cv, що кроком можна дати, таким чином, дуже м'який rail і arrichimenti прискорення і т. д., щоб не засмітити fap бажаючи залишити активною. Я вчуся на цьому автомобілі, щоб навчитися керувати картами з fap активних

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    що я знаю, я fap не забракують з кроком, принаймні, я не тримаю рахунки в спеціальних пристосуваннях з fap активний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    так, але я знаю, що якщо підвищують занадто багато деталей дизельного палива створюється враження, що фап має тенденцію забиватися набагато більше? часто, особливо, якщо автомобіль тому багато рис в інтернеті? або на низьких кроки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    тільки не чіпайте управління і впевнений, fap не буде, як правило, дуже забиваються

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    зазвичай той, хто збільшує, не ? тип, який йде повільно і робить риси дуже короткі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ну bisigna її курити мало сенсу вам забиває перший
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Я в гаражі у мене 159 2.0 з dsg і з кроком узгоджені, і я ніколи не мав проблем з dpf, незважаючи на що йде короткими штрихами і навіть міста?!
    Хитрість полягає в тому, модифікація методу, якщо ебу тримає sottocontrollo всі (практично не змінюючи час упорскування) ви можете бути впевнені, що ви ніколи не будете мати проблем. Якщо ви хочете працювати з зміна класична необхідно враховувати, що пропорції палива і повітря повинні бути постійними.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Я в гаражі у мене 159 2.0 з dsg і з кроком узгоджені, і я ніколи не мав проблем з dpf, незважаючи на що йде короткими штрихами і навіть міста?!
    Хитрість полягає в тому, модифікація методу, якщо ебу тримає sottocontrollo всі (практично не змінюючи час упорскування) ви можете бути впевнені, що ви ніколи не будете мати проблем. Якщо ви хочете працювати з зміна класична необхідно враховувати, що пропорції палива і повітря повинні бути постійними.
    я в повному))))))

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    на практиці ви дали хороші кроком на залізниці,arrich accel,turbo etc, не торкаючись час вприскування так, щоб не перевантажувати fap. Для curiosit? у egr ти виключений або залишений функції, чому? я зробив роботу на 147, закривши тільки egr залишаючи fap активний і у мене не було проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    P.s. я читала в інших постах, що змінити поріг засмічення або щось cs це?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •