Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33

Обговорення: Я уявляю (chiptuning, олія)

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118

Я уявляю (chiptuning, олія)

Всім привіт

Мене звуть Олеся, і я з ****distria недалеко від Трієста. Я майже 30 років. Я інженер-електронник захоплений обробки автомобіля. З chiptuning я маю справу з часом ****** від іп? 6 років, і я в момент прискорення роботи персоналу. Моє хобі полягає обійшовши моєї зайнятості та професійної і дуже цікавою, тому що я відчуваю, що мій sognio збувається. Тобто, позбутися schiavit? dell застосування і жити речі, які я любив.

Мені 10 років і 200.000 км досвід роботи з альтернативними видами палива. Що не перетравлюється мої автомобілі : Масла використовуються рослинні олії, гідравлічні мастила, моторні масла, жир свинячий...
    Якщо буде інтерес, можу поділитися, інструкції та поради про те, як перетворити масляних відходів в паливо і doc, як перетворити свій автомобіль у фритюрниці гуляючи.

Я також вчився, виготовлений і випробуваний за технологією, водню і можу підтвердити, що працює. Перевірена на Фіат Брава JTD, який споживав літр на 100 км менше....з клітинки з високою ефективністю.

Вони завжди знаходяться у пошуках нової інформації, чому? кожен автомобіль, і справа саме. Обійняти кожного типу допомогу і висловлюю вам свою щиру подяку.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт і ласкаво просимо,ми раді бачити вас тут, і ви можете поділитися нашим досвідом.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Ласкаво просимо... ти великий, то поясніть мені, як зробити автомобіль з жир свинячий

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    привіт і ласкаво просимо, навіть з мого боку, сильний він, що олії, змішайте з дизельним або за конкретного лікування?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macday
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    90
    привіт і ласкаво просимо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    привіт і ласкаво просимо мене дуже цікавить виступ dell' водню... ви знаєте, що вам потрібно відкрити пост hihhi ще ласкаво просимо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ласкаво просимо між нами ? дуже поширений у країнах східної альтернативного використання цих видів палива,а також мій друг років тому у своїй fiat marea підтримуюча їх материнсь цілком-у супермаркеті,але в один прекрасний день він пройшов процес x забруднення навколишнього середовища...ви перебуваєте в італії ми дуже ймовірно, ahhhah x щодо генератори водню, ми трохи говорили, моя особиста думка? може працювати, але набори, які продаються в нашій частині мало fefficaci мовлення відрізняється x ті серйозні, які бачать в сполучених штатах, бажаю вам гарного продовження.....і сили, відкриваючи цікаві обговорення.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    привіт, ласкаво просимо красиві слайд-шоу
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    привіт браво... гарна презентація!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    ласкаво просимо також з мого боку.
    цікаво дізнатися процес, фізико-хімічний, який дозволяє нам видалити гліцерин з олії з меншими витратами теплової енергії.. навіть, чому? ви зробите це, ви отримаєте біодизель без запаху.
    використовуйте олія замість дизельного палива я зробив це за 4 роки і 60 тис. км на marea jtd 105 і не проблема, але якщо б я зробив це з однією змінною геометрією або другого покоління common rail я б parito збитки жахливі.
    цікаво також знати дещо про ефективність клітинку hho , на сьогоднішній день не приносить ніяких переваг, серед електрика? comsumata і водню, виробництва і збитків.
    привіт

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •