-
Volkswagen cc 2.0 tdi bmt 200cv збільшення витрати насоса
Добрий вечір всім,хто-небудь знає, чи знайшов параметр можна змінити, щоб aumentere в ****llo витрати насоса 2.0 tfsi бензин,завод повинен бути навколо 11500mbar,якщо ви знаєте адреси, де піти, щоб діяти? Спасибі всім.
-
вам не потрібно нічого, збільшення тиску в рампі, якщо не c ? на фактичної потреби? (перепад тиску різкий форсунок через великий попит), як і на дизель!
тільки, що всі вони кріпляться зі збільшенням тиску до форсунок!
-
Кажуть, що збільшити втрачається отвір від 5marcia на 5800, поставивши шостий
-
кажуть, stupidate!
якщо мати іп? паливо ви повинні використовувати всі збільшення тиску в рампі, то ви ? саме мессі погано
-
У будь-якому випадку ? симптом, який проявляється в 2.0 tfsi, і для її вирішення роблять це зміна
-
можу без зарозумілості сказати, що знаю, як мої кишені диспетчери tfsi і tsi, і незважаючи на те, викликало зроблені тонн я ніколи не чув, несправності, які ви описали на двигуни оригінальні.
-
Я кажу про машину з поправками, відображення і розвантаження,і особливо, якщо ви монтуєте k04
-
ні, як правило проблеми, які ви згадали, я виявив, ні на двигуни оригінальні і ні на двигуни повністю готові...ще тільки зміни з k04, форсунки, ic, etc etc ? прості речі як зміни контуру...і працює все за тією ж логікою dell оригінал!
-
Ви prelatico підготовки для 2.0 200cv?,але за рахунок установки k04 ви приходите до ****lli tts?кажуть, що в ебу s3 або tts мають значення набагато відрізняються від 200cv
-
залежить від мети, якщо ви віддаєте перевагу надійність? від tfsi 200 к., відповідні зміни вже відомі, ви робите приблизно 350 кінських сил і 510 нм...як з мкпп, що з dsg (перепризначений, звичайно).
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму