-
Альфа 156 1.8 TS 16v bosch M 1.5.5 reset і навчання autoadattativi двигун мінімум
Ось дії, які я виконав, щоб вирішити проблему мінімуму коливання на альфа 156 1.8 ts 144cv 1998 рік (з заводу " газ")
СКИДАННЯ ПАРАМЕТРІВ АВТОМОБІЛЯ АДАПТИВНА ПРИВІД, КРОК ЗА КРОКОМ, ЯК МІНІМУМ:
1? встановіть ключ запалювання в положення on, табло включено, двигун вимкнений
2? від'єднати роз'єм витратоміра і дайте йому відірве
3? від'єднати роз'єм датчика температури охолоджуючої рідини і тримати її в руках
4? з дроту або скріпку, металевої замкніть обидва контакту роз'єму температура рідини приблизно на 1 секунду, потім зняти міст, ви чуєте? електродвигун крок за кроком гудіти
5? почекайте приблизно 1 хвилину
6? вимкнути запалювання і вийняти ключ
7? зачекайте щонайменше 30 секунд
8? приєднайте роз'єм зняті раніше, витратомір, датчик температури
9? вставте ключ і увімкніть машину привести температура двигуна і приступити до вивчення параметрів автомобіля, адаптивні.
ВИВЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ АВТОМОБІЛЯ АДАПТИВНИХ КРОКОВИЙ ДВИГУН МІНІМУМ
процедура повинна проводитися з двигуном, робоча температура і клімат вимкнений, а потім повторити процедуру з клімат вставлений.
1? veico зупинці двигуна на холостому ходу з подачі метану (температура liqido вище 80?)
2? кожен 40/45 секунд виявленням акселератора до 3000 об, потім знову чекати 40/45 секунд і знову прискорити до 300 обертів
3? зазвичай служать 4/5 циклів для стабілізації мінімум
4? повторіть процедуру з кліматом додано ( клімат повинен бути відрегульований в середньому до температури не більш ніж його ємність? холодоагент)
вітаю всіх, я сподіваюся, що може стати в нагоді процедура
-
без всіх цих дій, самодіагностика до воріт помилки і зробіть для рук параметрів . після основи на 1 хвилину, потім рамки off 1 хвилину нові рамки on 15 секунд, а потім почати mot. мінімум на 5 хвилин, не торкаючись педалі і аксесуари вимкнені.
-
пробував також діагностику autocom з *********** але проблема зберігалася мінімум дуже на коливання, а не після цієї процедури ? стало набагато більше? стабільний.
-
використовує діагностичні серйозних...***** unque, якщо ви ricapita за дії, які я запропонував, не дотримуючись діагностичних і ви побачите, що діє як же..
-
деякий час тому я читав на форумах, що альфа навіть з examiner змогли скинути параметри авто адаптивних
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму