Привіт, хлопці, хтось пу? скажіть мені, що ви думаєте про цю карту? очевидно, не ? повний, але я хотів би знати вашу думку.
Дякую
Привіт, хлопці, хтось пу? скажіть мені, що ви думаєте про цю карту? очевидно, не ? повний, але я хотів би знати вашу думку.
Дякую
для початку не погано, крім роботи, яку ви зробили на картах уприскування parzializzato boostxrpm але, ви повинні:
починаючи трохи після обмежувач крутного моменту і дати трохи більше, ближче до кінця
видалити фамільні кроком на перших 3 кривих карту збагачення при прискоренні
тоді можна спробувати.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Завантажено 2 step... Я також змінив карти boost, але якщо у вас є рада ? добре прийнята
Хлопці, ніхто не, що я від руки?
адреса 6dc32 знаходитесь обмежувач тиску турбо ? з драйвера, і ви повинні змінити його в 2d
решта ? ок
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
якщо на турбо ти дав кроком, починаючи з 6-го по 7%), обмежувач aumentalo 7, 7.5%
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
подивитися на карті, вибравши IEEE замість motorola