Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300

Машина, здається, повернулася оригінал, після аварії.................

привіт всім,
    я ? успіх річ надзвичайно дивним......одного мого клієнта, якому я наніс на карту управління (Gpunto abarth) відразу після аварії і зробили переставити машину, тепер, здається, йде як оригінал.......що може бути?

за винятком, що в кузові всі вони перепрограмували блок управління, так як rileggendola я знайшов, що мій файл, механіка ? ок....... з чим це може бути пов'язано? він якийсь захисту?

в діагностиці не d? немає помилок n? з texa n? з examiner.......

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    мав пошкодження передньої частини? радіатор інтеркулера або пошкоджених труб?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ви впевнені, що автомобіль, не ? прохід fiat в іншому випадку, перевірте, чи добре як сказав роббі.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    сталося зі мною таке, врешті оновлення в домі матері, і я повинен був переписати файл мій.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт,якщо Rileggendola ви знайшли ваш файл проблеми, то й механічно керовані частини, аварій не було, cio? що не є щось пошкоджено тип труби, etc.. або не переїхав равлик компресора з удару..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    якщо у вас є можливість? атакує діагностики та читайте різні параметри, які знаєте, карту, що значення у вас встановлені, коли ви знайдете те, що ви не повернеться ви знаєте, де можна побачити проблему. Мені ? успіх після того, як клієнт дав тріщину охолоджувача наддувочного повітря, що після того, як був встановлений carrozz, здавалося, не бути інших пошкоджень автомобіль було добре а потім все гірше і гірше з плином часу, тому що охолоджувач наддувочного повітря по мірі відкривав. Як сказав перевірте, чи добре механіка, насамперед, з турбонаддувом і c.або

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Якщо у вас втрати на витяжної труби ви можете дізнатися з того, що в діагнозі справа? повітря визначає датчик витрати повітря ? дуже високий, коли задавити все. Я теж думаю, що це що-ї? швидше за все!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт всім,
    навіть для мене проблема, може перебувати там, замість того, трубопроводи все ок! і для pi? я не без помилки діагностики..... я не хотів би, що проблема криється в датчик витрати повітря, для? я очікував, що мені буде видана помилка.....

дуже......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    ну, це можна перевірити за допомогою діагностики подивитися масу повітря цілі і відношенні, чим вимірюється і подивитися, якщо вони збігаються, або менше, якщо значення ? неправильно ви знаєте, що ? він.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Увага, якщо авто аварії передній буває...тааак часто на mjet...переміщенні або стара в chiocchiola турбіни...контролює тиск наддуву мета і вимірюється

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •