у мене є сумніви, що мене засмучує: я працюю трохи часу на пошуки альфа 1600ts, але я не можу зрозуміти, чому навуглерожування smagrisca на високих оборотах(див. додаток)....
в оригіналі це робив ще...
я забув торкнутися будь-якої стратегії-карту?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-08-2013 до 18:35
привіт. nn, ви зачепили різні карти , можливо, x вибір. ви smagrisce x, що карта повне навантаження у вас smagrito.su ця машина з повним навантаженням необхідно видалити значення x змастити.
Якщо ви маєте на увазі lambdats карту безпеки, компоненти я smagrita, але ? однак красива жирна... І тоді не спрацьовує, якщо не перевищені 950 градусів ippotizzati від стратегії appostita для контролю температури вихлопних газів... Навіть в оригіналі smagrisce, і робить ще більше... Тепер доведеться? спробуйте відключити контроль каталізатора( 2-й лямбда), щоб побачити, якщо вона жирна... Можливо catalozzatore ? трохи зруйнована, і стратегії, спробуйте виправити...
насправді лог датчик витрати повітря, не ? дуже лінійної... може бути ? краще почистити його трохи... aria.jpg
що стосується паливної я практично вирішена, видаливши контроль другої лямбды (долина каталізатора), тепер не smagrisce більше...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-08-2013 до 21:08
спробує? очистити... якщо знаходжу ще спробувати, було б ідеально...
цієї машини ? завжди ходила мало, здавалося 105л.також новий була 120... може бути ? difettato від народження, що датчик витрати повітря...:-)
як я вже говорив , винен датчик витрати повітря x незабаром я механіка . після редагування машина йде , хороший сніданок . тільки, що тут я міг передбачити, що багато, якщо nn stinggggg...
максимум 5 градусів .