Привіт всім, я читав цей файл bravo 1.9 jtd 120 л. з, що, за словами мого клієнта ? був зроблений один з кращих chiptuner у зверненні. За його словами, тепер машина має 150cv. файл репетуй, не в мене. Що ви думаєте про це?
Привіт всім, я читав цей файл bravo 1.9 jtd 120 л. з, що, за словами мого клієнта ? був зроблений один з кращих chiptuner у зверненні. За його словами, тепер машина має 150cv. файл репетуй, не в мене. Що ви думаєте про це?
FIAT BRAVO 1.9 MJTD 120CV B577_630 DPF.rar
ось орі.. нічого особливого карту
be, не ? нічого, що mappetta стандарт не ви ? зайнятий більш стільки
http://www.professionalchiptuning.ne...1150#post91150
пост № 30
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
збільшення ? 30 резюме?
Він зважаючи на зміни, внесені в цю карту можна витягнути максимум 15cv
обмежувачі крутного моменту є низькими, я їх не працює інтернет, по-іншому, щоб зробити його більше? лінійний
turbo змінений лише на високих тисках пік становить 1,5 бар, так що ви можете? отримати більше? змінюючи ці карти, і, працюючи на мапу, який управляє змінною геометрією
клапан Egr виключена добре
лямбда-зонди нехай орі
відсутні інші карти, які керують щеплення від грипу і пара
Терпіння і чеснота сильних..
Я згоден , дуже lite , не ? тюнінг реальний ,але не ? небезпечним, хоча і не люблю обігнати prex rail максимальна для карта lite . якщо ви хочете отримати впевненість, поклади його на лавці і їздить на золотих і mod , 30 л., тільки уві сні.
Клієнт сидить добре, чому? витрата палива-пройшли від 13 до 16 км/л, але зчеплення ? загартована багато протягом 5000 км. Скільки часу готується карта добре зроблена?