Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

Заміна блоку управління peugeot edc16c34

Мені потрібно замінити блок управління на 207 1.4hdi edc16c34.

На практиці я ? ходила в сукні, коли я його в bdm і ви ? дуже, тепер я сходжу з розуму, щоб змонтувати іншого. Оскільки я не знайшов точно такий же знос, порівнюючи з esitronic я знайшов сумісний.

На практиці це 0281013868 що встановлений на авто і я повинен замінити 0281011560, тільки, що не можу її запустити ні в якому разі. Я намагався scodificare як з immodec, що за допомогою програми", розташований в scodifca, що ми навколо цього типу ecu.

Додаю файл ori-ліжко в bdm ебу знесення, і eeprom читав туристичне ебу, оригінал.

Thanks.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    знайти це читання bdm 1037380749
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    http://www.professionalchiptuning.ne...5726#post95726 пост 15
    заряд це і 2p автомобіля орі, якщо не зраджує hw

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    якщо не працює, я хочу змусити вас зробити тест лише на E2p, дайте нам знати...

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав klajdin Visualizza Messaggio
    якщо не працює, я хочу змусити вас зробити тест лише на E2p, дайте нам знати...
    ми б навіть immo off від e2p, але перевірити
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Нічого не робити...
    Зараз, принаймні, згода на стартер, працює, але не заводить. В діагноз я десь помилку, пов'язану з електро клапанами, хоча ? все ок ****llo кодування і включення блоку управління.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    ми б навіть immo off від e2p, але перевірити
    насправді легенда я не перевіряв, і я не можу подивитися ваш файл, і я не знаю, якщо ? ж, тому ставлю те, що я знайшов, тест файл іммо, і якщо не йде копіювання відмінності на вашому файлі

Immo_off.rar

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Нічого не робити...
    Зараз, принаймні, згода на стартер, працює, але не заводить. В діагноз я десь помилку, пов'язану з електро клапанами, хоча ? все ок ****llo кодування і включення блоку управління.
    залиште його у спокої, то покладіть код bosch не ? питання кодувань і букети різні і краще, різниця, електрообладнання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Нічого не робити. У мене встановлений ебу з такого ж обладнання , резервного копіювання повідомили тут на форумі від legendary і eeprom оригінальним, але машини як і раніше, не бажаючи знати, щоб почати.

Як мені здається, резервного копіювання повідомили, не ? сумісні, так як приводить мене в diganosi помилки, пов'язані з функціями, що автомобіль не має...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Робить мені стати тупіший стає автомобіль.

На практиці резервного копіювання, який повідомив legendary відповідає, як soft і hardware на те, що повинно бути в машині. Їх навантаження на centraliona знос, що я prso з тим же обладнанням, разом з eeprom і оригінальний автомобіль бере свою згоду завантажується, стартер крутиться, але не заводиться. Я ряд помилок, пов'язаних з fap:

P2127/2124 електромагнітний клапан виносної охолоджувач всмоктуваного повітря
    P0473 датчик перепаду тиску
    P0532 датчик тиску холодильної машини

Але якщо ж кількість м'якого і апаратні засоби резервного копіювання, як caxo тому хочуть fap в кузов, коли автомобіль не ne ? оснащений?? Може бути, це причина, по якій не запускається... Як ви могли б виправити??

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •