я, змінивши цю карту, і я прийшов до 1ECA82 і є 5 карт на рівних, що ecm називається turbo... але вони дійсно карти turbo?
дві карти turbo, не ті, від 1EFFB6 і 1F043E з відповідним обмежувачем?
ті, хто мене десь роз'яснення..
дякую
додаю карту:
я, змінивши цю карту, і я прийшов до 1ECA82 і є 5 карт на рівних, що ecm називається turbo... але вони дійсно карти turbo?
дві карти turbo, не ті, від 1EFFB6 і 1F043E з відповідним обмежувачем?
ті, хто мене десь роз'яснення..
дякую
додаю карту:
Привіт, приємно слухати, якщо травень? файл з ecu titanium, все те, що див. пункт turbo-частина турбо-в тому числі адреси, вимовлені вами, безумовно, є частиною тиску turbo об'єктивної первинної і вторинної я не можу ще завантажити утримання, але не бачивши, я думаю, що 5 карт на що подивитися завжди належать до турбо ? повинні бути змінені, але з більшою впевненістю ми бачимо, якщо хтось на форумі, що може завантажити підтверджує те, що сказав
ви ecm називає мене prex turbo, але я не думаю, були карти, turbo,
перші кличе тиску турбо і 5
останні два тиску turbo мета , що serebbe ?
ecm робить різні помилки в драйверах, або краще сказати, неточності. на ці екю карти turbo завдання 1 на воді звичайної і 2 до регенерації, то c'? обмежувач залежно від атмосферного тиску і відразу після svbl.
тому я не розумію , карти тиску турбо і обмежувач turbo, які вони?
ок, тобто все-карти turbo mod рівні, як тиску турбо-тиску, цілі, обмежувач, не ? забив, але завжди думаю, що пряма лінія після останнього карті
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-11-2013 до 00:28
я працюю над цим зараз, а завтра я, давайте.