Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 45

Обговорення: ecu не trovatasu mpps v12!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    ТУРИН
    Повідомлення
    21

Unhappy ecu не trovatasu mpps v12!

сьогодні всі раді, що я приїхав mppsV12 я намагаюся прикріпити його до моєї великої точки 1.3mjt 90 к.с. 2007 року, і намагаюся зробити banalissima функції id ecu..

я намагаюся.. і завжди говорить мені, що ecu не знайдений, як ? можна?? як це виправити!!! проблеми??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    "привіт", але перевіряв на іншій машині, якщо mpps визначає?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    ТУРИН
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    "привіт", але перевіряв на іншій машині, якщо mpps визначає?
    ні, мені ? приїхав сьогодні і я добрався, щоб випробувати його тільки на великий момент.. я помітив, що треба (я не знаю, якщо ? нормально) але як тільки з'єдную в mpps в розетку і повернути ключ, щоб включити запалювання, починають з'являтися помилки типу esp hill holder та ін і я також помітив, що несправність eobd.. і в пі? я помітив, що машина не піде в хід.. все це я не знаю, якщо ? нормально.. я прошу вас.. а що стосується посилання, ви, колего, чому? наприклад, напруга батареї мене..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    ? клон? напевно там буде? щось всередині, що nn v? перевіряє добре, інакше t i б не рекомендував його використовувати x уникнути пошкодження ecu і автомобіль.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    спробуйте rinstallare драйвери ...після чого ecu marelli 90cv визначає без проблем!!!!!принаймні мій!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав tuningdany Visualizza Messaggio
    ні, мені ? приїхав сьогодні і я добрався, щоб випробувати його тільки на великий момент.. я помітив, що треба (я не знаю, якщо ? нормально) але як тільки з'єдную в mpps в розетку і повернути ключ, щоб включити запалювання, починають з'являтися помилки типу esp hill holder та ін і я також помітив, що несправність eobd.. і в пі? я помітив, що машина не піде в хід.. все це я не знаю, якщо ? нормально.. я прошу вас.. а що стосується посилання, ви, колего, чому? наприклад, напруга батареї мене..
    Дивно, що вам з'являються всі ці індикатори і машина не йде навіть на мотоциклі тільки роз'єм obd підключений. Для мене c'? те, що не йде на тб.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    спробуйте з драйверами в іншому випадку кинь його... перш, ніж щось strinare.... зверніться в магазин, у форумі, принаймні ? перевірено і безпечно....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    ТУРИН
    Повідомлення
    21
    бо я намагався перевстановити всі драйвери! але результат все той же.. програма мені говорить завжди одні і ті ж речі, як у прикріплені зображення

? сталося щось подібне з вами?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ви прийняли mpps fallato..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    ТУРИН
    Повідомлення
    21
    сьогодні я спілкувався з продавцем, за його словами, проблема ? в тому, що я картину з км се блимають ( і, отже, c'? помилка в комбінації приладів), як ви думаєте? ..а завтра спробує? кабель на інших машинах, після ке, якщо не blockquote? мене змінить? все..

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •