-
Torsion value 1.9 tdi pde
Привіт всім, хлопці... то для тих, хто вже чули про torsion value ( синхронізація між валом двигуна осі і вали з наших tdi перегляду з допомогою vag )розповідь мій досвід на моєму golf 5 1.9 tdi 105л.з mot.BXE
Купив авто 57 000 км і виявив, що ремінь грм і все інше ? ще спочатку я перевірив значення torsion, який був -3,4, отже, і значення, з яким вони виходять із заводу, я вирішив з допомогою різної інформації в інтернеті, щоб перемістити його в -0,5, бо кажуть, що це ідеальне значення... Факт, це відомо, що в цій конфігурації автомобіль реагує краще, і набагато більш coppiosa як подобається мені, і я тримаю це значення досі, що я 82.000 км.. на даний момент сьогодні я вирішив після декількох думки повернути початкове значення = -3.4, оскільки я думаю, що якщо proggettisti дали те, що значення є, чому ні? це зробить прово автомобіль, але одразу ж відомо що ? менше coppiosa у вас низьких і середніх, але більш рідке на високих..сказав, що це я в тільт, тому що я не знаю, яке значення йому для того, щоб двигун завжди налаштувати!! я прошу тих, хто має досвід, дайте мені кілька indizzio спасибі всім
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму