-
КРОК 2 Альфа 156 Crosswagon 150CV
Привіт всім , після того як ви пройшли перший крок = видалення EGR , я хотів би почати вивчати карту, щоб мій автомобіль, я читав alcume карти, і починаю розуміти, куди йти в modificxare параметри , перш ніж зробити це? я хотів би слідувати кілька порад, щоб краще зрозуміти результати, які ви отримуєте. ви могли б направити мене на якийсь дискусії, в якій, можливо, є пояснення, типу крок за кроком керівництво ?
Крім того, мені було цікаво, я виключив EGR ламаючи графіки за адресами, які мені були sugeriti , але, як ви f? в скриптових діток, видно, що елементи керування за межами карти ?
-
Відповідаю на останнє питання, або у вас є damos (і ви знаєте, що шукати), або ви знаєте, що форми можуть мати і йти методом проб і помилок, або використовувати інші програми, але часто призводять наслідки, і не завжди грають хорошу роботу.
щоб отримати допомогу, дотримуйтесь на карту, ніж в попередніх іграх серії, хоча ебу ? відрізняється від вашої логіки ? схожий!
-
Дякую , але..........у мене є половина ідеї цих damos, - це файли, які їдуть паралельно в файл .- орі ? Чи можу я задати декілька питань, pi? ?
-
питання, як ви хочете, відповіді, за те, що я знаю і що можу відповісти 
I damos не було б одного, щоб кожен номер sw і hw, кожен блок управління, але ? gi? дуже багато, якщо ми повідомили у той же блок, який нас цікавить, у вашому випадку edc16c8.
Потім ви працюєте, порівнюючи 2d криві з нашого файлу з damos, l? тоді ми йдемо до читати описи різних картах.
-
Я уявляв, як вона працює, cos? ! Одне уточнення , моя монтує 16c39. Так що, якщо у мене damos в 16c39 і через WinOLS знайдете тут опис управління EGR я міг побачити адресу , і піти на 2d ECM і переконайтеся, криві ?
-
так, але адреси sfalzati, то не знайдете їх саме так, інакше ви могли б застосувати damos прямо у ваш файл орі... треба визнати, візуально в 2d (в ****llo геометрії кривої). Я сподіваюся, що добре пояснив.
-
Для того, щоб, наприклад , я тепер знаю 2 горби в egr , якщо б мені довелося шукати їх в іншому ебу чи повинен я прокрутити все в 2d знайти подібні ? адреса моєї 16c39 ? рівний для всіх 16c39 або залежить від обладнання ?
-
у залежності від n? sw ми говоримо, що за великим рахунком місце залишається, а в тому, що перебуваєте після картки "педалі" і перш, наприклад, обмежувачі крутного моменту. План робив нам очі!
-
Я розумію, зараз? я хочу почати кидати вниз? перша версія карти для мого блоку управління ! Я намагаюся scopiazzare тут і там, щоб побачити, де збільшити , з чого почати ?
-
відстежує таблиці пара/IQ, то стаціонарні дизель, який ви хочете надати і на основі цієї таблиці, крутний момент зайняти.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму