Вітаю всіх,
я пишу це мій перший аргумент, щоб просити руки, щоб спробувати зрозуміти значення, які знаходяться в карти, як написано в іншому моєму пості в цій посилання st? регулює блок управління двигуна land rover td5, як defender, discovery,? у мене майже немає знань, як обробляються карти, або краще, я прочитав кілька документів, пов'язаних з переадресацією, але в цей ебу, я не можу districarmi.
Я б, починаючи з замовлення, надсилаю деякі карти, дані карти є "правильні" у тому сенсі, що індекси рядків і стовпців, а також? розмір таблиці, розташовані в головці блоку даних, що містяться в пам'яті, адреси, головок блоків знаходяться, в свою чергу, до таблиці, що міститься в одному файлі за адресою 0x1CEFE (як повідомляється, на весь файл, 256k контент в flash-управління), адреси в цій таблиці варіюються від однієї версії прошивки до іншої (defender, discovery), а також? кілька років виробництва)? вони тримають posizionalmente рівні, cio? маючи 2 цих таблиці з 2 блоків різних версіях, з першого адреси, і перший адресу іншої, що, як правило, відрізняються один від одного, якщо ви йдете по існуючим адресами знаходяться 2 таблиці, які однакові за розміром, що для індексів, для значень, а потім робити те ж саме.
Моя "проблема" ? зрозуміти, що роблять ці таблиці і, особливо, на що вказують індекси, нижче я додаю деякі фотографії з цих таблиць, карт, які я припускаю, розшифрувати, але я не зовсім зрозуміле значення осей.
ця таблиця управляє egr, і я знаю, що, поставивши всі значення до 16000 блокує функціональні можливості? (але я не знаю, що вони значення по осях)
Egr.jpg
ці дві таблиці при зміні змінюють поведінку двигуна, відповідно з редуктором в діапазоні швидко (Hi) або в діапазоні повільної (Low), блок керування знає, передач редуктора через контакт на редукторі ж, я бачив, що variandole змінюється продуктивність, але я не знаю, що вони роблять, представляється граничних значень, в яких двигун наближається, свого роду обмежувач. є 2 фотографії Hi-чому? в 1 тільки я не міг розмістити всі значення таблиці.
reference hi cut parte2.jpg
reference cut hi.jpg
reference cut low.jpg