-
Друкованих плат
Може бути, з'? якийсь ентузіаст, як я, який любить ці речі і пу? дати мені пораду.
Чи повинен я надрукувати ланцюга методом глибокого друку, і я не можу змусити його вийти. Використовую bromografo, щоб справити враження на блок запобіжників. Ланцюг я надрукував на аркуші глянцевого паперу. Після bromografo уф-променів, умиваю, виготовленим з каустичною содою і йде з ланцюга. Після поринаю блок запобіжників у хлорного заліза, а ? їх, що, я не можу.
Чи не роз'їдає, як тоді, коли я виставив занадто макетів до ультрафіолету, або руйнує схили, як, коли я на короткий час. Доказів, я зробив все. Також з різницею " + " або " - 30 сек експозиції

Uploaded with ImageShack.us
-
я знаю, що у вас неправильний розділ....або навіть першим
-
думав, що quanlcuno, бавиться з сед козетта завжди... електроніки і говоримо
-
Ви можете описати, краще розгляду і, що матеріали ви використовуєте. Час назад я зрозумів, якесь замикання, може бути, я можу допомогти вам.
-
1: блок світлочутливих
2: bromografo уф-променів
3: каустична сода ( доза, яка використовується 10г на літр)
4: хлорного заліза
Форми ланцюга на специфікації zaf глянцевого паперу. Standby підставками, на аркуші намагаючись в бік) і піддавати уф-променів протягом 2 хв. Я також спробував з 1 хв 30 сек і 3 хв., але я гірші результати.
Для розвитку поринаю блок запобіжників в розчин каустичної соди до тих пір, поки ви не бачите, виглядати ланцюга (тип розвитку фото). Тут відомо, що те, що не буде здивована, вона повинна залишатися глянцевою, а залишається злегка матова. Якщо збільшення часу, який залишається в луг не змінює,а якщо збільшити % дозування соди у воді від 10 мг\Л до 15мг\Л ви забираєте, а також частина цією картиною, cio? ланцюг.
Нарешті, поринаю блок запобіжників у хлорного заліза. За допомогою опромінення за 1 хв 30 сек хлорид забирає все. а якщо я ставлю блок запобіжників на 2 хв я отримую те, фотографії з витримкою 3 хв хлорид не вдалося витравити майже нічого.
Що ви говорите?
-
Процедура ? правильно, що принтер використовує. Струменевий або лазерний?
-
Соду потрібно підготувати її зараз і, можливо, з дистильованою водою і концентрацією 8 г на літр.
-
Принтер струменевий. На жаль, я не лазер.
У будь-якому випадку, я використовував дистильовану воду, але я приготував літр, і я використав його кожен раз.
Я думав, що проблема може бути відстань від neon будучи bromografo ручної роботи (я використовував корпус від старого сканера)
-
Я в часи я вертопрах багато, щоб отримати результати decenti. у bromografo, які я використовував, я теж був ручний, і як тебе я використовував сканер.
Для принтера я надав чорнил(pi? denso) один мій знайомий складач, і ви dir? результати покращилися. Однак лазерний принтер ? все краще і краще.
Пу? бути, що блиск в друкованих залиште пройти трохи світла.
-
я зрозумів, що ви хочете сказати! я вирішив цю проблему sovrapponento відмінно, 2 схеми, надруковані на глянцевому.
Яку відстань ти між неон і скло. Пам'ятаю, що він у школі влаштовували виставки, які варіювалися від 5 до 10 хв, для? я не пам'ятаю добре, добре
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму