Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: Віллем на Am29f400BB bosch 7.5

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Et
    40
    Повідомлення
    23

Віллем на Am29f400BB bosch 7.5

привіт всім ..

у мене є willem, коли я намагаюся записати файл орі на пам'яті записується сталося, і ліжко, як правило, замість колись залишок на ecu і я читаю на туристичне можу прочитати, тільки в boot mode і практично, коли я визначаю відсутній номер на фінал.. читаючи файл ? повністю відрізняється від ecu, що я написав ..

де я помиляюся?

щоб ви розуміли, 3 фото ..

я повинен вибрати чіп, який у мене під am29f400 або 29f400? тому що, вибравши тільки 29f400 якщо я КОД від willem у мене розпізнає чіп, в той час як з am29f400 розпізнає правильно, то skip write 0xFF повинен бути включений?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 01-06-2013 08:11

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    машина з файлу willem ?
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    читайте файл з віллему,

порівняти його з оригінальним,

запишіть файл орі з віллем, прочитайте і порівняти його з оригінальним...

якщо все назад закрити всі, і пляма має піти на мотоциклі.. якщо що saldaure вони зроблені за всіма правилами мистецтва...

або в boot mode записати вихідний файл.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Et
    40
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    читайте файл з віллему,

порівняти його з оригінальним,

запишіть файл орі з віллем, прочитайте і порівняти його з оригінальним...

якщо все назад закрити всі, і пляма має піти на мотоциклі.. якщо що saldaure вони зроблені за всіма правилами мистецтва...

або в boot mode записати вихідний файл.
    дякую за підтримку ..

насправді було те, що я вважала я .. на willem ? все ок, але якщо я читаю в boot mode від ecu ? пошкоджений і контрольна сума неправильно .. в той час як від willem розглядається читання розмірі у розмірі файлу орі ..

зварні шви я зробив кілька раз, і я тестував один в один .. може якийсь трек на даний момент?

але в програмуванні я повинен планувати, як am29f400 правильно? не як 29f400 просто? тому що якщо встановлюю 29f400 мене читає ecu від willem так зіпсований, але в записі мені помилку ..
    я також спробував змінити eprom..
    мене закон тільки в boot mode, і коли я визначаю ecu бачив, що не вистачає???

потім в записі мені тому все, аж до політики, що ставить нас багато, і потім йде у запису, ставить нас багато часу, і помилки ..

:/

Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    машина з файлу willem ?
    я не пробував, бачив, що я не міг читати її в школі .. звичайно я можу читати і писати

Citazione Спочатку Написав вторгнення Visualizza Messaggio
    я не пробував, бачив, що я не міг читати її в школі .. звичайно я можу читати і писати
    нічого переписаний .. читанні .. ricontrollata з нуля, в тому числі зварних швів-результат той же ..

можливо, на willem не я am29f400 ?? але тільки 29f400? і все ж ? amd і чіп розпізнається правильно ..

якщо перечитую, eprom, від galletto містить дані, але в різних місцях -.- ...
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 01-06-2013 08:13

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт всім ..

у мене є willem, коли я намагаюся записати файл орі на пам'яті записується сталося, і ліжко, як правило, замість колись залишок на ecu і я читаю на туристичне можу прочитати, тільки в boot mode і практично, коли я визначаю відсутній номер на фінал.. читаючи файл ? повністю відрізняється від ecu, що я написав ..

де я помиляюся?

щоб ви розуміли, 3 фото ..

я повинен вибрати чіп, який у мене під am29f400 або 29f400? тому що, вибравши тільки 29f400 якщо я КОД від willem у мене розпізнає чіп, в той час як з am29f400 розпізнає правильно, то skip write 0xFF повинен бути включений?

якщо ви читали правила, ви знаєте, що вони заборонені зовнішні посилання,а якщо ви поки не читав, я закликаю тебе зробити це.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Et
    40
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    якщо ви читали правила, ви знаєте, що вони заборонені зовнішні посилання,а якщо ви поки не читав, я закликаю тебе зробити це.
    я читав, але не думав, що прямі посилання на фотографії, розміщені на хості були заборонені .. я мав на увазі зовнішні і спираються на сервер типу imagestacks або схожі або посилання на інші сайти або форуми.

а поки для мене питання-чи можеш ти мені допомогти?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Et
    40
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Вибач, але в яку частину правила (може бути, я читаю не той!!!!) c'? що я не можу відправити фотографії, зроблені з мого телефону, взяв з хоста ? я перечитую і вислизає від мене :/, де я порушив правила

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Вибач, але в яку частину правила (може бути, я читаю не той!!!!) c'? що я не можу відправити фотографії, зроблені з мого телефону, взяв з хоста ? я перечитую і вислизає від мене :/, де я порушив правила
    я не розумію, де ж ваша проблема,справа в тому, що форум надає можливість розміщувати те, що ви хочете, і якщо ви використовуєте пошук знаходитесь навіть написав, як ви робите так що якщо ми встановлюємо 80 повідомлень, щоб побачити вкладення,screen і т.д. і тоді ви прикладете з зовнішньої служби, що ми їх поставили, щоб 80 повідомлень?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Et
    40
    Повідомлення
    23
    Я думаю, що проблема тут не ? мій .. межа 80 повідомлень від правил ? для завантаження і запиту pass вкладень " нові користувачі поміщаються в групу "ПОЧАТКІВЦІВ", і мають обмеження, можуть переглядати форум, але не завантажувати вкладення типу zip,rar,jpg etc,не можуть вимагати пароль посилання вставляються, якщо не після того, як досягнуто поріг 80 повідомлень (не враховуються ті, хто в форумі, презентації або повідомлення від нас, спамом, щоб досягти більш легко цей поріг, будуть автоматично перенесені до групи "КОРИСТУВАЧ" і не буде більше? ніяких обмежень на скачати або подивитися файли rar,zip,jpeg і так далі,для абонемента запитують в лічку до одного з двох адмін,в будь-якому випадку персонал може вирішити індивідуально, хто увійти в розділ " off limits, а хто ні,в будь-якому випадку, навіть якщо приїхали на поріг 80 повідомлень, тому що наша мета полягає в тому, щоб мати активні користувачі можуть завантажити не більше 3 файлів золотих в день отримання абонемента програмного забезпечення, що містяться на посилання, щоб максимум 2 на тиждень.доїхавши до 1000 повідомлень ви камбала " в групі "" непотрібні повідомлення, написані з метою досягнення вищезазначеного порогу будуть видалені, а користувач sar? забанений на 15 днів."

Межа ? щоб скачати і втекти, помилки користувачів і т. д .. але обмежити, тому що я відправив 3 фото проблеми, що я не ви, здається, на мить теж ?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    слухай, можливо, я не був досить ясно,ви хочете розмістити 3 фотографії ?
    правила вас ніхто не обмежує, але його потрібно робити з розширений режим, що кожен може використовувати в рамках форуму,якщо ви ще не зрозуміли, скажіть, що я намагаюся пояснити по-китайськи, може бути, ми розуміємо, що краще.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •