Результати 1-8 з 8
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    4

scodifica іммобілайзер fiat stilo jtd

Привіт, я новачок на форумі, і я хотів info, мій автомобіль тепер відкривається з ключа і загоряється інший (так я його купив) я купив на ebay комплект, який містить блок управління з собою моток дроту та два ключа з фіксатором. Аванс, який ще комплект повинен бути встановлений, але я вже зробив лезо дизайн інший, мені висвітлює картину і змушує мене повернути стартер, але не заводить. Оскільки електрики, що мені доведеться? зібрати комплект не так ніс, бачачи працю, що вам треба? робити, що порадите мені робити???

- чи можу я встановити комплект самостійно?? ? важко???
    - я можу вийняти іммобілайзера, так що активуйте прямо машина з нових і старих ключів, без проблем???
    - я можу зробити це в поодинці??

спасибі тим, хто буде реагувати?!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви повинні дати ще інфо на тип управління, який монтує.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    якщо і jtd. читайте flash і postala. або знайти повний комплект і далі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви повинні дати ще інфо на тип управління, який монтує.
    ви справді, що стилус ми говоримо jtd 115-120-140 бензин 1.6-1.8-так і ви говорите те, vanvera
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    4
    І jtd 140 л. однак raga що я не дуже добре з ебу cio? ще терміни, які вживаються для позначення речей, не знаю!!! Вибачте....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    По мені можна було не купувати все, що попо речі і scodificare просто ваш ecu, так, що кладете в рух з будь-ключ міг перетворитися в картину. Навіть у цей момент мені було б правильне рішення, оскільки в іншому разі рішення ви повинні отримати повний комплект бортовий комп'ютер, ключ запалювання і ecu двигуна.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    це ? la bastarda edc16c8 єдине рішення verginare ебу двигуна, а замінити боді і ключі, якби ви були більш досвідчених могли додати безпосередньо ключі на трико
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    4
    я розумію,.... я момент, як мені діяти??? ? комплект, який, зрештою, не я заплатив дуже, але і дуже функціональний... якщо ви хочете замість фото...що ви думаєте???? з повагою

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •