Результати 1-3 з 3

Обговорення: Думку карти 156

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185

Smile Думку карти 156

Привіт, хлопці,
    друг попросив мене руки, щоб полагодити його машину, 156 1.9 mjet 140cv так? крім курите типу поїзд вугільна турбіна почала свистіти надзвичайно...
    Я витягнув карту зі своєї машини, а потім подивіться, що я знайшов! ? між вкладеннями 156_PRIMA_MAPPA
    мені здається, одне лайно неймовірне, і нічого більше? шкідливо це для бідних турбіна для кпк бачив, що споживає як ferrari!!!!

Щоб врятувати його я переробив я мапу досить тихо, враховуючи, що турбіна ? для того щоб відремонтувати, він мою карту близько місяця, і він сказав мені, що автомобіль ? rinata, дуже пі? готовий (в попередній не чіпали карту педалі) витрата палива в два рази і свист турбіни ? скоротили багато.

Я хотів би знати, які ваші погляди на обидві карти, але, перш за все, на першій видно, що я не розумію логіки, з якої ? була реалізована.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-05-2013 в 20:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тоді він торкнувся матеріал, який, ймовірно, не знають, cos'?, зміни, via драйвери є дуже низькими, карти педалі оригінальні, вже тут ви розумієте, знання funionamento ecu, низький, ви говорите ок, я міняю карту tinj, таким чином, не потрібно вносити зміни в карти, педаль ок, але повинні бути зроблені розрахунки на основі, як ви хочете автомобіль і де ви хочете, в певному сенсі, але з кроком від 2 до 4% не йде далеко, moddati в prex турбо і не обмежувачі, авансових абсурдні для мало збільшення, 3.5? їх не даю, я майже з 100mm3 вводять...
    для мод, стоять їхні поради на іншу посаду, видалити непотрібні моди з драйвера, зроблені ним, nanticipi ви змінили їх, навпаки, при збільшенні обертів і добре про це менше, і від 2000 до 3000 більше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    tidus ще раз спасибі за чудові поради, коли я зробив виправлення на цій карті я йшла швидко і я зробив просто необхідно звернутися? не почнуть вистрибувати з готелю в повітря турбіна :-)
    діагноз я бачив піднятися prex мета 2900 мбар :-D навіть якщо я не поясню, як ви можете помітити, що lim їх не торкнувся...

я не розумію, що були порушені значення поза драйвера, тепер я бачу, моя версія, і я роблю так, щоб залишити трохи...

думаєте, що чувак, який створив цю карту ? дуже популярний тут, в районі..., якщо він ? укладачів я придумав common rail ;-)

Tidus я не зовсім зрозумів те, що я говорила про часи уприскування...
    щоб передбачати, я повинен зменшити вірно? тому я можу дати від 2000 до 3000 -1 градусів, і від 3000 до -0,3 наприклад? я правильно зрозумів?
    ясно ? просто, наприклад, значення будуть пропорційні на основі збільшення часу уприскування.

я намагався переробити карту...завжди досить м'яка і я очищений моди, поза драйвер
    що ви на це скажете?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 08:28

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •