Привіт, хлопці,
друг попросив мене руки, щоб полагодити його машину, 156 1.9 mjet 140cv так? крім курите типу поїзд вугільна турбіна почала свистіти надзвичайно...
Я витягнув карту зі своєї машини, а потім подивіться, що я знайшов! ? між вкладеннями 156_PRIMA_MAPPA
мені здається, одне лайно неймовірне, і нічого більше? шкідливо це для бідних турбіна для кпк бачив, що споживає як ferrari!!!!
Щоб врятувати його я переробив я мапу досить тихо, враховуючи, що турбіна ? для того щоб відремонтувати, він мою карту близько місяця, і він сказав мені, що автомобіль ? rinata, дуже пі? готовий (в попередній не чіпали карту педалі) витрата палива в два рази і свист турбіни ? скоротили багато.
Я хотів би знати, які ваші погляди на обидві карти, але, перш за все, на першій видно, що я не розумію логіки, з якої ? була реалізована.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-05-2013 в 20:15
тоді він торкнувся матеріал, який, ймовірно, не знають, cos'?, зміни, via драйвери є дуже низькими, карти педалі оригінальні, вже тут ви розумієте, знання funionamento ecu, низький, ви говорите ок, я міняю карту tinj, таким чином, не потрібно вносити зміни в карти, педаль ок, але повинні бути зроблені розрахунки на основі, як ви хочете автомобіль і де ви хочете, в певному сенсі, але з кроком від 2 до 4% не йде далеко, moddati в prex турбо і не обмежувачі, авансових абсурдні для мало збільшення, 3.5? їх не даю, я майже з 100mm3 вводять...
для мод, стоять їхні поради на іншу посаду, видалити непотрібні моди з драйвера, зроблені ним, nanticipi ви змінили їх, навпаки, при збільшенні обертів і добре про це менше, і від 2000 до 3000 більше
tidus ще раз спасибі за чудові поради, коли я зробив виправлення на цій карті я йшла швидко і я зробив просто необхідно звернутися? не почнуть вистрибувати з готелю в повітря турбіна :-)
діагноз я бачив піднятися prex мета 2900 мбар :-D навіть якщо я не поясню, як ви можете помітити, що lim їх не торкнувся...
я не розумію, що були порушені значення поза драйвера, тепер я бачу, моя версія, і я роблю так, щоб залишити трохи...
думаєте, що чувак, який створив цю карту ? дуже популярний тут, в районі..., якщо він ? укладачів я придумав common rail ;-)
Tidus я не зовсім зрозумів те, що я говорила про часи уприскування...
щоб передбачати, я повинен зменшити вірно? тому я можу дати від 2000 до 3000 -1 градусів, і від 3000 до -0,3 наприклад? я правильно зрозумів?
ясно ? просто, наприклад, значення будуть пропорційні на основі збільшення часу уприскування.
я намагався переробити карту...завжди досить м'яка і я очищений моди, поза драйвер
що ви на це скажете?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-05-2013 08:28