Результати 1-3 з 3

Обговорення: Карту Corsa 1.0 12v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188

Карту Corsa 1.0 12v

Привіт всім я хотів показів на цій карті ? була прочитана від машини клієнта, але, оскільки не знаю, що ти дуже карти benza б інформація про те, як ? було. Машина робить це добре тепер я не одна гонка орі і рівний для порівняння. Клієнт говорить, що ? дуже пі? готова до низькими цінами, і котить краще, ніж раніше без отвору, яке він мав.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-09-2013 до 23:11

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    Привіт всім я хотів показів на цій карті ? була прочитана від машини клієнта, але, оскільки не знаю, що ти дуже карти benza б інформація про те, як ? було. Машина робить це добре тепер я не одна гонка орі і рівний для порівняння. Клієнт говорить, що ? дуже пі? готова до низькими цінами, і котить краще, ніж раніше без отвору, яке він мав.
    привіт,карту ? зроблено добре,працювали на заздалегідь і, таким чином, автомобіль і самі готовий, і більше не пара (як, втім, на ці маленькі відписки ви не можете зробити багато) я б торкнувся також "навантаження на двигун потрібне", як називає ecm.... привіт!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Привіт, я з Ecm Titanium я не бачу карту навантаження mot бажання, як ви говорите, але вас я бачу тільки аванси inieizione, inieizione парз, limit різні, limit швидкість

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •