Результати 1-6 з 6

Обговорення: Volvo c30 2.0 136cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

Volvo c30 2.0 136cv

Добрий день, хотілося б відключити fap і egr на Volvo c30 2.0 d 136cv, ? можна читати і писати без проблем з v53? Видалення fap ? просто, як правило, трубі і перепризначення з звичайними програмного забезпечення або c'? інше рішення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    Добрий день, хотілося б відключити fap і egr на Volvo c30 2.0 d 136cv, ? можна читати і писати без проблем з v53? Видалення fap ? просто, як правило, трубі і перепризначення з звичайними програмного забезпечення або c'? інше рішення?
    Що пам'ятаю я Монтує Siemens SID803A..
    повинні закрутити гладко, навіть від БД.. перо рада для читання на BDM правильним для pararti дупу..
    для вирішення SW рекомендую робити це з SW-серіо,
    не довіряйте Тільки або схожі не працюють добре, вид на Siemens, ви ritorner? безумовно тому скаржився, дим, etc etc
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    ж проблема з v50 же двигун, 2004 року, ебу не знаю, коли 803 або 803a.
    повинні portarmela днів ? можна проколотися сажового фільтра, а не покласти трубку вакууму? я шукаю допомогу, щоб видалити dpf, egr і деякі помилки в ебу, за певну плату, звичайно.
    хтось пу? дайте мені цитату " + " або " чим ред файлу.
    у мене великі сумніви, що це було вже зіставляється раніше, якщо місце файлу, хтось може підтвердити це?

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    що я знаю volvo " ви робите тільки в bdm, так що монті bosch, так що монті siemens в 2,4, що ви можете отримати її в boot

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    803 з bdm 100 на харчування в школі (без блока живлення bdm), ймовірно, також з ktag протокол pegeot, 803 з ktag, можливо, навіть bdm.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав alfonsoh Visualizza Messaggio
    ж проблема з v50 же двигун, 2004 року, ебу не знаю, коли 803 або 803a.
    повинні portarmela днів ? можна проколотися сажового фільтра, а не покласти трубку вакууму? я шукаю допомогу, щоб видалити dpf, egr і деякі помилки в ебу, за певну плату, звичайно.
    хтось пу? дайте мені цитату " + " або " чим ред файлу.
    у мене великі сумніви, що це було вже зіставляється раніше, якщо місце файлу, хтось може підтвердити це?

дякую
    Я вам раджу звернутися в службу з файлами в інтернеті..
    залишитеся задоволені...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •