я прочитав вранці, стилус 1.9 8v (74 квт, отже, 105 к.с.
тільки що в magpro2 не з'? і c'? тільки 115 edc 15 читаю і пишу з цієї, чи не так?
я прочитав вранці, стилус 1.9 8v (74 квт, отже, 105 к.с.
тільки що в magpro2 не з'? і c'? тільки 115 edc 15 читаю і пишу з цієї, чи не так?
ви, повинно встановити edc15c7, як jtd115
ну і даремно! ніколи не blcoccate edc15 з окт.
у мене недавно mag pro, і edc15 все назад, як би нічого не виправиш, тільки cheksam, перш ніж писати, ідіть і тихий--
вибачте, чесно кажучи, не там я зробив так, я просто хотів сказати, моя, і я не вважав дату.....
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
видно, що ви так думаєте, ви, відповідаю відразу, (і не зрозумів, що я не хочу, щоб спори) не думаю, що я відповів з простих тверджень, але видно, що не професіонал і не можу сказати ще й так, щоб не дати помилкові або неправильні ідеї або відгуки, я всього лише те, що знаю без переходу. Те що стосується поріг 80 балів, я можу сказати, що я, мій поріг (коли він був у 50) я вже ragiunta, то я не знаю, з якої причини були переміщені в 80-х, який мені може бути добре, але це правило потрібно було віддати для нових членів, а не писати, що вам слід більше одного року, навіть якщо час від часу з причин, які я не можу стояти в список, але я можу запевнити вас, що я пішов за ним від мого телефону. І як, якщо я в один прекрасний день покупки нового автомобіля, і я роблю контракт на п'ятдесят тисяч євро, у той день, що я збираюся забрати продавець мені каже:ні, дивіться, що тепер цей автомобіль коштує вісімдесят тисяч євро, ви, що б ви зробили,???? повторюю, я не хотів зробити спір або просто висловив моя думка.
тут ви не робили, без контракту, в іншому випадку все було добре дещо і в будь-якому випадку ми залишаємо за собою право додавати або змінювати ці правила будь-який час і справедливо для всіх нових або старих користувачів,однак, зауважити, що ми будемо слідувати за більш ніж рік, я покажу вам зауважити, що ви всього 77 повідомлень, то 0, якщо ви вважаєте, що люди прийшли після тебе, що вона навіть 1000,крім того, я, зверніть увагу, що навіть якщо перевищує поріг 80 повідомлень, і я бачу твоє недоступний' я завжди можу (як я вже зробив з іншими) вирішити, залишити свої повідомлення досягнуті, і закрити себе скачати,я сподіваюся, що ви розумієте нашу точку зору, але якщо ви не погодитеся, я не можу нічого з цим вдіяти.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]