Хлопці, я читав цей ебу з MPPS, змінено за допомогою драйверів, ECM 2001, не торкаючись інших карт драйвера. Одна річ, розчин для Ін'єкцій parzializzato MAP1, що ви маєте на увазі?
Дякую....
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 29-03-2013 21:49
привіт, це повинно бути заздалегідь, я дав один погляд на карту змінено, я не великий спеціаліст, нещодавно я грав на цьому роботи, але з, що політика у вас збільшується значення?? на мій погляд, нічого не вирішити
Привіт, Леандро! Я використовував тільки драйвер, я знаю, що там будуть карти педаль, але я постукайте, насамперед будуть шукати, так як драйвер. У цьому сенсі, по-твоєму, нічого не виправити? В принципі ? перша карта, що я міг написати, і я ніколи не зробив, отже, не спробувавши, не знаю, з кроком "мінімальні", щоб мати карту, soft...і т. д
Ps, тим часом, спасибі!
я повторюю, я не великий спеціаліст, нещодавно я пройшов курс адміністратори форуму, і я все ще повинен зробити досвід, я бачив, що ти збільшила карти уприскування parzializzato і т. д. і т. п. від**** фон, я вам раджу studiarti карти, розміщені іншими користувачами, і зрозуміти, де збільшити!
З допомогою таблиці, партії від +1 низькому навантаженні на прискорювач, щоб піти, збільшуючи поступово. Збільшення на +5/6 частина з близько 2000rpm і 63% load прискорювача. Це ? також ail, коли ми в "тиск" турбіну, а потім пі? повітря...а потім пі? дизель буде? все одно спалили...Де я помилився?
Ок Sportknight...У зв'язку з кроком, факти? Логіка, починаючи з певної навантаження/оборотів в хвилину ? правильно? Ненавиджу, коли курять, навіть в божевільний і sgasano
Хлопці, є питання. Файл читав ? 448 kb, змінити це, і надбавки, правильно?
Інше; Mpps на win 7 ? застряг один раз на читання, закриття безпосередньо програмного забезпечення...Пишу тихо, або пу? бути проблема?
в тому, що іноді ви impalli пк ? normalle, насправді, перш ніж почати mpps правило, ви повинні відключити: інтернет-з'єднань, заставка, антивірус, і видалити всі заплановані завдання. однак, як ви змогли один раз прочитати повну карту, не заблокував ваш комп'ютер? якщо ви, на момент написання виконати дії, які я назвав раніше, зробіть id ecu і тоді пишіть. Інакше, якщо ви не можете прочитати, чому? комп'ютер зависає або чому? у вас проблеми з hw і sw, раджу тобі не намагатися навіть не писати!