Привіт усім у мене проблема з цим авто іноді виявляється дуже і то частина.... В індикатор свічок розжарювання горить.... Хтось з вас трапилося? Заздалегідь дякую
Привіт усім у мене проблема з цим авто іноді виявляється дуже і то частина.... В індикатор свічок розжарювання горить.... Хтось з вас трапилося? Заздалегідь дякую
привіт,ви зробили діагностику, щоб побачити, якщо ви знайдете помилки??? якщо ви перевірили свічки розжарювання і хороші, пу? бути також Тумблер включення гальма....я і натрапив на audi і vw!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
audi A8 3.5 tdi?? що A8 ви говорите??я знав, що існує A8 3.3 V8 tdi common rail або 2.5 tdi...перша серія...і для другої серії він у мене є 3.0 tfsi V6 4.0,4.2 V8 tdi....але A8 3.5 tdi, ніколи не чув....cos'? v6 або v8??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
При запуску після довгої спроби випускає диму, вихлопних газів?
перевірка свічок розжарювання і датчик температури двигуна
хлопці...вибачте мене..але як ви сказати, перевірити це або те, якщо ви не він навіть, що двигун йде мова??
якщо і tdi проблема, як правило, і то, тоді може бути a8, який монтується у мене 3.0 tdi версії 2002 року 3.3
Вибачте, якщо я не підлягає перекомпонування, перед і 2.5 tdi x помилка вийшла 3.5 завтра мені навіть діагноз cos? я бачу, що йде з... машини і 97
якщо ? 2.5 tdi не сходити з розуму від свічок розжарювання....
швидше за все, проблема ? насос для перекачування в баку...
практично в резервуар c'? свого роду "controserbatoio" у частині окремо за допомогою спеціальних перегородок з бака, правда, що містить певну кількість? дизельне паливо,скажімо, близько 3 літрів,який служить собі, що навколо всмоктувального насоса, там, як завжди справи? дизель навіть в поворотах, більше "toste", а не дизель бачив, що бак і дуже широка...тому в audi вирішили покласти груші, що, коли дизельне паливо опускається нижче певного ****llo забезпечує поповнити цей "controserbatoio"..і багато разів? датчик, відповідальний за запуск цього насоса, не v? і, таким чином, залишає сухого " всмоктування насоса....
зніміть кришку паливного бака і перевірте, чи є в цьому controserbatoio c'? дизель..і видно, що ви знаходитесь у відкритій ємності сходити sensorino від його будинку, що ? прямо перед вам ваші кокоси(? невеликий gallenggiantino чорного кольору з двома проводами) і перевірити, якщо переміщенням,з зображенням включений ,ви відчуваєте, грушу, починаючи з....