Прошу експертів і доводиться робити цю роботу, якщо ? краще читати в послідовний або в bdm цей ecu спасибі
Прошу експертів і доводиться робити цю роботу, якщо ? краще читати в послідовний або в bdm цей ecu спасибі
дуже, дуже бажано це зробити в bdm ви risckia втрати кодувань варіантів в e2p, і то не вихід, ще і тільки ford, то вам зберегти
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Велике спасибі попросіть тих, хто знає більше, не ? ніколи не sbagliaqto привіт
Може бути, ви зробите bakup в bdm, а потім читання і запис в послідовний c ? процедури поважати вас говорить, що цей засіб
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Закінчив роботу, читав і писав у bdm все ок, спасибі
Привіт Scinti я повинен зробити теж короткий, але з fap що ти зробив?
Як вже? написав я послухався порад експертів, читав і писав у bdm, вилучений fap і egr не клон програми, що знаходяться в мережі ,вступив у налаштуваннях ecu за допомогою програми діагностики обнулення параметрів fap видалений управління блок управління добавка, від'єднавши також роз'єм, який знаходиться під заднього сидіння на боці переднього пасажира контрольна лампа двигуна не горить чекаємо результатів, привіт і хорошу роботу
Якщо ви зробили це з коли-небудь ecusafe ви будете мати проблеми в майбутньому, враховуючи, що разом на роботі, fap ви також видаляє таблицю dtc і в разі несправності ви посадіть і не знайдеш помилки в діагнозі. Натрапив на автомобіль, який я ? приїхала, дорівнює.
ок, для читання в bdm, але я мав на увазі з fap фізично, що ти йому зробив???....білизна нарізати і висипати, висипати тільки кішки, поклав трубку змінити???...прошу ради всіх, враховуючи, що я повинен зробити найближчим часом.
Зроблені 4 отвори від 18 практично очищена привіт