-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Точка Gt 1.6 проблема
Привіт, хлопці,сподіваюся, розміщувати в правильному розділі...Те, що ми цю точку Gt 1.6 витрата у майстерні, чому? іноді курив, масла, вихлопних, розібрали голову, подає головки шліфувальні Керівництво випускних Клапанів-всі ви йдете зробити благословляти, інші проблеми машини ? що, піднявши голову, я помітив, що 3 поршня були чорними, а 1 тільки, чи не так ? нічого, ? щойно пофарбованих побачите allumio вище...у вас є ідея про те, що може бути, що не йде машина? ебу, хто зробив сказав, що це зробив поворот grassotella, щоб уникнути порушення...коли приходить голова управління звіт stechio і будете бачити? якщо ? так це чи ні...Дякую всім за поради 
-
але ти на мотоциклі, ти відчував, як крутилася? стиснення, ущільнення, клапани та тест стиснення, витрати форсунки...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
на мотоциклі крутилася добре, вони принесли в майстерню на мотоциклі і не подавав ніяких ознак несправності, крім диму, який давав просто кладете на мотоциклі.. "сканекс" я не знаю ми не зробили ми, циліндрів подачі в шліфування, - форсунки оригінальні...але те, що я не розумію ? поршень майже чистий порівняно з іншими 3...
-
починає контролювати ці речі
-
щоб поршень pressoch? чистий або trafilava антифризу в патронник або інжектор spruzzava дійсно мало бензину, порівняно з іншими 3
-
саме пу? бути, щось інжектор, так і p? "стрес"...збільшуючи витрати можуть піти не в собі фоли спробувати на бенкет,
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ок..тепер порт форсунки перевірити...provandoli до школи розуміють, якщо інжектор йде погано, або менше, ніж під навантаженням?
-
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ок, ідеальний....право на інформацію, але на цей ecu ? можна зробити лямбда-OFF?
-
знаю, що тобі сказати правду? я занадто молодий, x moddare ті, ecu потрібно попросити когось більше? "старійшина"
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму