Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Обговорення: Точка Gt 1.6 проблема

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

Точка Gt 1.6 проблема

Привіт, хлопці,сподіваюся, розміщувати в правильному розділі...Те, що ми цю точку Gt 1.6 витрата у майстерні, чому? іноді курив, масла, вихлопних, розібрали голову, подає головки шліфувальні Керівництво випускних Клапанів-всі ви йдете зробити благословляти, інші проблеми машини ? що, піднявши голову, я помітив, що 3 поршня були чорними, а 1 тільки, чи не так ? нічого, ? щойно пофарбованих побачите allumio вище...у вас є ідея про те, що може бути, що не йде машина? ебу, хто зробив сказав, що це зробив поворот grassotella, щоб уникнути порушення...коли приходить голова управління звіт stechio і будете бачити? якщо ? так це чи ні...Дякую всім за поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    але ти на мотоциклі, ти відчував, як крутилася? стиснення, ущільнення, клапани та тест стиснення, витрати форсунки...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    на мотоциклі крутилася добре, вони принесли в майстерню на мотоциклі і не подавав ніяких ознак несправності, крім диму, який давав просто кладете на мотоциклі.. "сканекс" я не знаю ми не зробили ми, циліндрів подачі в шліфування, - форсунки оригінальні...але те, що я не розумію ? поршень майже чистий порівняно з іншими 3...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    починає контролювати ці речі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    щоб поршень pressoch? чистий або trafilava антифризу в патронник або інжектор spruzzava дійсно мало бензину, порівняно з іншими 3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    саме пу? бути, щось інжектор, так і p? "стрес"...збільшуючи витрати можуть піти не в собі фоли спробувати на бенкет,

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Ок..тепер порт форсунки перевірити...provandoli до школи розуміють, якщо інжектор йде погано, або менше, ніж під навантаженням?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    звичайно, заміряють

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    ок, ідеальний....право на інформацію, але на цей ecu ? можна зробити лямбда-OFF?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    знаю, що тобі сказати правду? я занадто молодий, x moddare ті, ecu потрібно попросити когось більше? "старійшина"

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •