Результати 1-8 з 8

Обговорення: Alfa gtv

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    7

Alfa gtv

Здрастуйте, c'? хтось мав справу з машиною, в об'єкт? Я купив кабель kkl з комутатором, але я не знаю, чому? не йде, програма діагностики не бачить ебу..... Я заявляю, що я встановив драйвер на кабель.
    Дякую, тепер нікому пу? і хоче мені допомогти.
    Привіт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    де ти взяв kkl? у seperlo я беру, так я і кидаю в чужих texa diagun в autocom в braian bee в vcds lexia і 2000 євро, підписки, рік,
    skerzo подивитися, що ебу ? кабель kkl не все в порядку зі всіма блоками управління на elm був би набагато більш зручний і функціональний
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    7
    Привіт, знаєш, що я читаю серйозно? Потім я почав сміятися
    Блок управління повинен бути Bosch motronic ml 4.1, загальний для декількох альфа, вид, або, можливо, тільки, двигун Busso v6, щоб зрозуміти один одного краще.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    де ти взяв kkl? у seperlo я беру, так я і кидаю в чужих texa diagun в autocom в braian bee в vcds lexia і 2000 євро, підписки, рік,
    skerzo подивитися, що ебу ? кабель kkl не все в порядку зі всіма блоками управління на elm був би набагато більш зручний і функціональний
    Спасибі на ваше запитання мені ви ? горить лампочка, так? я потрапив на посаду (не знаю, якщо я можу поставити посилання), де були вирішені за рішенням судів, і навіть старий порт rs 232.
    У pi? я бачив, що машини до 2000 року вони трохи rognose, можливо, дійсно, я знаю, що ? впевнений, що ccl, з допомогою перемикача немає ніякого, здається, що кабель добре, з трьома контактами і затисками "крокодил" харчування, але можливо, що ніхто не має нічого спільного з alfa romeo gtv, 75, 164 з блоком керування ml 4.1?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    я зробити p? цих коштів...
    на l? з ecu старих eprom, так і управління двигуном, що turbo rognose зняти...

мають двері для доступу до БД можна? зі старих 3-контактний VCI
    я пропоную autocom... має увійти без проблем..

або перейти з першого механік і зробіть діагностику... якщо у вас є проблеми...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    7
    Спасибі alfajtd, але в той же час, я поясню, машина ? без страховки, чому? я виїхав за кордон на деякий час, але я залишив, що проявлялося зниженням абсурдно потужності, я думаю, як датчик витрати повітря, але перед його поверненням у зверненні я хотів зрозуміти, що це, чому? якщо пошкодження ? важкий (тип турбіни, наприклад) , вид ragranellare трохи грошей, перш ніж покласти його в оборот.
    Ви насправді роз'ємом obd, але я взяв кабель kkl з допомогою перемикачів і не йде, posterei також посилання на кабель, якщо б я знав, якщо ви пу? пост.
    Але autocom, що б це було? Вибачте моє невігластво, програмного або апаратного, так? я бачив multiecuscan останньої версії, і очікується, що сканування двигуна, так цікавить мене зрозуміти, тільки якщо йдуть на датчик витрати повітря або клапани турбіни. Чому? автомобіль не має навіть 30000 км, потім виключаю, як туди турбіну, навіть, чому? не має скупчень нафти і не свистить.
    Проблема, що при атаці все мені, що не бачить ecu, помилка obd / Pin-код.
    Ще раз спасибі.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Autocom і марка діагностики....
    Якщо прокотитеся в мережі знаходитесь....
    Я думаю, навіть в магазині форуму...

Постав манометр рульове колесо і подивитися, якщо тиск правильне....
    Якщо і управління сенсорами просто від'єднати трубки від wastgate і турбо йде на 2 бар і більше
    І подивитися відразу... Якщо не піднімається тиск, не і сенсорами, але wastgate шляху...

І тоді ce вимірник маси повітря, що та трохи ніжний Може бути він... ....

Потім...Свічки, лямбда-Зонд....... Etc...

Для виключення без діагнозу отримаєте там же...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    це може бути простий рукав, кабель задана правильно порт і швидкість

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення