Результати 1-3 з 3
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    4

TunerStudio MS хтось знає цю програму?

Доброго ранку, мій ебу ? був змінений і перейменований xenomorph від його дизайнер, в основному монтує плати aggintiva всередині sd, bluethoot, з'єднання для інтерфейсу пк або mac через usb. Програмне забезпечення управління ? tunerstudio ms і для читання журналів використовує мега log viewer, коли-небудь використовувати це програмне забезпечення, щоб мати судження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    і програмне забезпечення, яке поширює вважаю efi раз ви, можливо, навіть безкоштовно, я думаю, бета,особисто я, nn, я ніколи не використовував і вважаю, що це мало поширене, принаймні, в італії за кордоном, замість того, використовується і, якщо я не помиляюся можна навіть зробити імітацій..перевірте на сайті творця.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    4
    Так, так, я хотів думку, я вже? купив і st? починають використовувати, я хотів би знати, якщо хтось використовував, щоб отримати пораду і зрозуміти, якщо сенс, як ви працюєте на це програмне забезпечення ? іншими блоками управління, я їздив у рим, від упорядників, а ? під враженням від швидкості? з яким він відповідав, і від можливості? що приносив.
    Тепер я повинен зрозуміти це! C'? якийсь пост, що говорить про правильному сумішоутворення, що ви повинні мати різні тиску абсолютні? Використання dynojet whideband, як лямбда-зонд ? підключається безпосередньо до xenomorph

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •