Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    43
    Повідомлення
    11

допомога з контрольною лампою, fiat multipla 1.9 MJt

Привіт, хлопці, ось мій перший потік...шкода не турбує вас з темою просто діагноз, для? я думаю, що хтось з вас зможе? дати мені потрібні відомості...

ви можете мені порадити правильне обладнання для аварійного скидання "масло розкладається в" fiat multipla 1.9 mjt???
    В процесі різання з заміни масла і фільтрів, і на цей раз я хотів би зробити це сам, без мене dissanguare механік. Масло і фільтри різні їсти можу, але лише темна точка, залишається скидання з бетону DPF. Кілька днів st? намагаючись зрозуміти, яке обладнання та програмне забезпечення мені необхідно для цього зробити, від мене, але я ще не зрозумів, який саме мені потрібно і відповідне програмне забезпечення.

Ви можете мені допомогти??

Заздалегідь спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    привіт faberino, щоб зробити все там? на вашому множинного вам потрібно обладнання для діагностики, щоб витрачати мало-можна почати з autocom, в іншому випадку fiat ecu scan, але з останнім я не впевнений, що можна скинути деградації, ви в курсі..
    ps: щоб обійти цю проблему, можна скасувати Dpf ебу і фізично, але в цьому випадку ти скажеш прощай, вас дратує погіршення масла і надмірне споживання дизельного палива внаслідок регенерації фільтра твердих частинок..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    43
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    привіт faberino, щоб зробити все там? на вашому множинного вам потрібно обладнання для діагностики, щоб витрачати мало-можна почати з autocom, в іншому випадку fiat ecu scan, але з останнім я не впевнений, що можна скинути деградації, ви в курсі..
    ps: щоб обійти цю проблему, можна скасувати Dpf ебу і фізично, але в цьому випадку ти скажеш прощай, вас дратує погіршення масла і надмірне споживання дизельного палива внаслідок регенерації фільтра твердих частинок..
    Велике спасибі за швидку відповідь... Тоді вже? я бачив, що ти мене згадав...але для обладнання?? Я хочу купить elm327 чи що? Дайте мені якусь пораду, благаю вас.
    Щоб видалити його, подивіться, я повністю згоден, але я не уявляю, як можна зробити, щоб видалити його фізично і чесно вам скажу, що не дуже практично двигунів. У цьому році зі всієї доброї волі? і впевненість, що можу дати, мій механік, я приїхав на межу витривалості, і я не можу дозволити собі витрачати знову 200 євро за заміну масла, двох фільтрів і скидання тривоги.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    щоб видалити його фізично, ви можете взяти від когось cahe ви це можете зробити, якщо не зможеш ти.. це спустошив все, DPF,.. в той час як щоб видалити його від управління програмне забезпечення ecu.. ви можете купити banalissimo півень 1260u прочитати, змінити файл з допомогою ecusafe і переписати ecu, щоб зробити все там? ви витрачаєте близько 50€, не більше? ці, і не будеш більше? проблеми
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    в магазині форумі ви знайдете все, що вам потрібно, і ви знайдете навіть люди, дуже підготовлені і доступні
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    я думаю, що з " сталевий алхімік ви resetti без проблем
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    якщо пу? з зацікавити *********** я зробив скидання сервіс масла і заміни dpf на grande punto 1.3 multijet

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    43
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    в магазині форумі ви знайдете все, що вам потрібно, і ви знайдете навіть люди, дуже підготовлені і доступні
    Спасибі Giarras, я просто дивився, але, чесно кажучи, я шукав щось дешевше, я бачив, що для перепрограмування з ECU чи є у вас продукти, навіть на діапазон 80 євро, звичайно, не роби з запланованих до досконалості, як продукти пі? дорогі (принаймні я думаю), для? ? точка, щоб почати, мені в принципі потрібно тільки, щоб дозволити мені зробити купон. Якщо, можливо, у вас є пропозиції? в моїх кишенях ben'топірці і мій ящик особистих повідомлень ? у вашому розпорядженні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Ну, я б сказав, що за те, що вам потрібно зробити рішення пі? економічний ? інтерфейс elm і його sw multiecuscan.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    43
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Ну, я б сказав, що за те, що вам потрібно зробити рішення пі? економічний ? інтерфейс elm і його sw multiecuscan.
    Спасибі 1000

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •