Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283

Question MagPro2 Рекомендації по використанню.

Я повинен використовувати MagPro2 v4.2 для читання і запису на карту Ducato 2.3 mjet, в якій ви ? договір зміни в ці дні в іншої моєї відповідне обговорення.
    Я хотів би люб'язно попросити кілька порад...
    Як ви думаєте, щоб читати і писати без проблем, EDC16, встановлена на цей автомобіль, яка швидкість? передачі даних рекомендованих:
    - Мінімальна
    - Змі
    - Швидко
    - Максимальна

Крім того, рекомендується писати "тільки дані" або ""?

Користуюся цією нагодою, щоб попросити останнього пояснення: для чого потрібна кнопка "Magp", яка знаходиться праворуч, прямо над кнопкою "Вихід"?
    Спасибі за поради!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді для кнопки magp не пам'ятаю, що ви rifersice,швидкість залишає ту значення, якщо ви від проблеми читання спробуйте їх усі, поки закон і тоді не забудьте використовувати таку ж швидкість запису,для режиму, всі або тільки я б сказав, читати, а потім писати тільки дані, але я вважаю, що у деяких випадках особа, проте, як хоче він.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Велике спасибі обом!

Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ...для режиму, всі або тільки я б сказав, читати, а потім писати тільки дані...
    Враховуючи, що аргумент " мені цікаво: prativamente пишу тільки дані, програміст йде переписати тільки частина карти, де вказані тільки плани, які впливають на продуктивність автомобіля і регулярно міняти в підготовці?
    Для far є? порівняйте карту в ебу з тим, що ми пишемо, і, отже, призводить лише кілька частин, або просто тим, хто зробив апаратного програмування ввели конкретні адреси для кожного ecu і програміст переписує автоматично, тільки ці зони карти?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Велике спасибі обом!

Враховуючи, що аргумент " мені цікаво: prativamente пишу тільки дані, програміст йде переписати тільки частина карти, де вказані тільки плани, які впливають на продуктивність автомобіля і регулярно міняти в підготовці?
    Для far є? порівняйте карту в ебу з тим, що ми пишемо, і, отже, призводить лише кілька частин, або просто тим, хто зробив апаратного програмування ввели конкретні адреси для кожного ecu і програміст переписує автоматично, тільки ці зони карти?

точно пише тільки porziona даних, яка служить для редагування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    в k-line ви завжди рекомендую режим? повільно х інших ? як говорить msport.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Ви знаєте, якщо фрагмент, який переписує встановлюється, час від часу порівнюючи карту в ecu з тим, що завантаження, або якщо ? була визначена виробником засоби діалогу (MagPro, Півник, etc...)?
    Прошу це зрозуміти, якщо існує ризик, що інструмент під час запису в цьому режимі?, ви не згадали ні одну з областей карти, які були замість змінені, або якщо ? сумнівів не існує.
    Спасибі!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ви можете змінити те, що ви все-таки хочете в режимі' лише дані andra писав завжди фрагмент карти.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Таким чином, якщо фрагмент карти переписати ? фіксований, c'? ризик, чи що ? змінено особливе значення, або якщо той, хто конструював пристрій ? забув вставити адресу ділянки картки "корисно", може статися так, що деякі дані не будуть записані?

Також в цьому режимі? я думаю, що це все одно необхідно контрольна сума, та які в силу обставин повинно бути зроблено за допомогою програмного забезпечення пристрою запису?

В чому? перевага цього режиму?: тільки скорочення часу в процесі запису, або видалити або, принаймні, знижує ризик блокування ecu?
    Ще спасибі, msport!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    пишу тільки частина карти ? pi? легко зберегти ecu у разі блокування, навіть без bdm
    контрольна сума йде розраховується ЗАВЖДИ, або розрахунки з ecm titanium або ще sw типу winols, або розрахунки з інтерфейсом для читання і запису, але в будь-якому випадку слід завжди зважати.
    порада: підключіть акумулятор або бустер, щоб уникнути падіння напруги, правила завжди, найчастіше через блоку ecu ? зниження напруги в процесі написання
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Спасибі magi1984 для роз'яснення!

Я пробував сьогодні після ваших корисних порад, тепер я тільки до читання.
    Я помітив? що для цієї конкретної моделі ебу, не ? можете вирішити, чи слід читати всі або тільки дані: вибирає інструмент! Тому я думаю, що в цьому конкретному випадку, прочитайте і напишіть все...
    У будь-якому випадку спасибі за 1000 всі три за вичерпні пояснення: я, безумовно, буде корисно з майбутнім блоки управління

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •