-
Проблема Audi A4 швидкість? не працює
Привіт всім, у мене проблема з цією audi A4 в марші не набрав швидкість? на рамках і іноді стрілка піднімається між 5 і 10 км/год, фіксованого і залишається там навіть при стоячому автомобілі.. Хтось з вас, Я вже в дорозі! Допомогти ? Заздалегідь дякую
-
НОВАЧОК
метр на грилі двигун відомий як дуже вже? на цей автомобіль
-
Ви можете пояснити краще ? Спасибі заздалегідь
-
я ? розумію, у мене теж щось подібне на audi a3 перша серія.... на жаль, картина була порушена....
я рекомендую замінити картину з одним із знайти в руїнах....
-
Але в моєму випадку панель приладів працює, чому? у діагностиці роблю тест стрілки реагують
Востаннє редагувалось freddyecu; в 01-11-2012 15:03
-
тоді в цій точці.... якщо діагноз стрілки працюють.... ви пробували міняти датчик швидкості? на обмін??? в діагноз, знайти значення швидкості? неправильно??? що помилки знаходиш??
-
Я поміняв датчик, але автомобіль веде себе рівними.... В діагностиці не коди помилок, про швидкість
-
Чому? не намагайтеся нової приладової?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Дивіться, якщо ви набрали швидкість? в діагностиці і спробуйте зробити вирівнювання безконтактними.
-
мені ? сталося щось начебто не з руки, але з дисплеєм картину, коли працює, коли немає, роблю тест він працював завжди, відсторонюючись рамках електрика він зауважив опору, що стосувалося й не стосувалося, зварена що ? повернувся, все нормально
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму