Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128

Запобіжник n.11 audi A2 1.4 TDI_PD bosch edc15 k-line

доброго ранку всім, сьогодні вранці, щоб passarmi трохи часу, я хотів збагатити мою базу даних, я Audi A2, як випливає з назви, атаки mpps v12 роблю id ecu, і я виявляє hw і sw, але не хотів їх знати, щоб зробити читання, ноти говорив, вийняти запобіжник, але саме запобіжник 11 не поміститься. Для кого-то ? довелося з цією проблемою? як вирішити?
    я шукав на форумі щось про це, і я не знайшов нічого для цього я відкриваю обговорення!
    спасибі всім

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    півень v2 він, як помилка,так що або спробуйте з протоколом повільно або можеш читати в школі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    ви мені ти вже? сказав, що півень v2 не має цієї проблеми, але він з ранку не міг нічого робити, у мене буде машина, я хотів би пройти 5хвилин

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    У мене була аналогічна проблема, завжди з mpps.. на golf iv 105 cv, а не c? існував нічого не робити..зніми запобіжник і помістіть запобіжник....в кінці кінців я прочитав її, і з письмового старий півник клон..неймовірно!!!але правда
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    леандро пролом в школі, і ви берете його мислення,mpps, що він говорить, зняти запобіжник, але щось я не ви нічого не читає.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    вигляд, що мені приходить півень v2, але це було для passarmi час вранці! ? сумнів було, що запобіжник n. 11 не є він свій, з дому prod йде cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я пробував на new beetle з edc 15 див. Нічого не робити! obd не закон, і на те, mpps v5, з gallo v2 ne півень 1260

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ці ecu все зробити тихо туристичне не можете послідовний, або потрібно зробити кілька спроб з різних програмістів, але я в точці, на тебе, приберіть продукти, колег і закон, і напишіть....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    спробуйте запобіжник n 15 разів працює

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •