Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483

volkswagen scirocco tsi 1400 проблем прокладку масляного фільтра

привіт всім, як назва " я хочу поінформувати форум небезпеку, яка існує при зміні масляного фільтра цього автомобіля, так як стару прокладку фільтра залишається приклеєною у нижній частині, і ви не бачите cos? встановлюється новий фільтр з подвійним ущільненням,навіть якщо уважне подивитися на старий фільтр, якщо прокладка ? був може бути ще нижче в залежності забули про те, що він змінив фільтр перед вами.
    мій син купив scirocco 1400 tsi близько року тому, відразу ж споживав близько літра олії на кожну 1000 км машина пройшла 62000 км, після різних перевірок, продавець сказав мені розібрали машину, де ви були прикуті поршневих кілець замінити поршневі кільця вранці, після того, як мені ? був доставлений назад автомобіль ? горить контрольна лампа тиску масла в двигуні, IMG_2656.JPGвимкнув двигун і після включення все ок, повернув машину майстерні діагноз підтверджує dtc низького тиску масла в двигуні (несправність на момент діагностики), після пошуку технічна інформація vw виходить, що прокладка забули ? те, що часто трапляється, так? демонтують фільтр і знайти подвійне ущільнення.
    я думаю, що, може бути, пу? було бути причиною залягання поршневих кілець
    якщо я докладаю фото привіт всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я хотів поставити картинку, що б він був видно всім, як я бачив в пості обговорення autocom, але не знаю, як ви робите, мені шкода тих, хто не за пу? бачити,з повагою,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Привіт сіско, я не думаю, що, може бути, в цьому причина, що змусило вставити пов'язки, слід в першу чергу мати проблем втулок, ? правда, що, якщо він струмені оливи під поршень ці, ймовірно, мають клапан, який не відкриває сото малюк тиску і, отже, є менш охолодженням, для? я не думаю, що це ваша проблема.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Не має нічого спільного історію подвійна прокладка.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ви, можливо, обсяг loios і тиск є і завжди були до цього моменту ? горить контрольна лампа? ? єдине, що ? було знайдено, то для carit? можливо, двигун цих автомобілів ? теж штовхнув, турбо, досить складний, так ? дві прокладки стискають кроки в районі фільтра, може бути? ? була тяга крайня автомобіля, chiss?, однак з цього мого поста, я хотів поставити в поточному форумі, ця проблема, як я бачив, дивлячись на форуми, де пишуть власники цих автомобілів ? успіху, p? раз. з повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Ви знаєте, що 1400 TSI мав великі проблеми з в'язкою, часто і з задоволенням, циліндр, n. 3.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •