Результати 1-10 з 10

Обговорення: bmw і 90 помилку 3ff1

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24

bmw і 90 помилку 3ff1

привіт, хлопці. у мене проблема з bmw 320 d e90 2005 року з 120квт. зробив діагностику і у мене помилка витратомір повітря код 3ff1. хникав як мінімум, не завжди, потім проходить, а потім повертається. на вулиці так само, ридала, і втрата потужності з fumosit? чорна,потім проходить, а потім повертається. я помітив, що якщо відключаю витратомір, гикавка йде і повертається тільки з подальшим підключенням la spinetta.я також помітив, що ? забруднення мастила в двигуні, і я перевірив, гра, турбіни, трохи гри в колеса, але, дивлячись на колесо, здається, все нормально. ще одна річ, я помітив, що залишається регулятор геометрії двигун вимкнений і картину з гачка, принаймні чверть години. чи знаєте ви, дати мені який-небудь пораду. заздалегідь спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    дивіться всмоктуваного повітря та obbiettiva, як вони значення в діагностиці ,але гикавка, я думаю, drivi від egr спробуйте покататися з аркуша або спробуйте закрити egr від ecu двигуна
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    мій інструмент діагностики, а мені від цих параметрів... тільки на датчик абсолютного тиску і тиску наддуву. seguir? ваш рада,почала видалення egr

привіт, хлопці. мені вдалося зробити діагностику з ceck star marelli . на датчик витрати повітря, схоже, виміряти добре, для? у цей інструмент я один код помилки p3264,я думаю, пов'язана з fap або щось подібне. що ви мені порадите
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-11-2013 до 15:15

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    може бути в мене датчик rail або sovraalimentazione

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ймовірно ? у egr..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    дякую, сьогодні ввечері спробую виключити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    привіт всім , дякую всім за поради . egr-перевірка і виключений, але все одно, датчик rail ок, не ? навіть те, що. я зробив для діагностики texa idc4 . 2 помилки. 3f35 трубопровід наддуву,контролю мінімум,помилкою.
    3ff1 витратомір повітря,помилка присутня.
    що ви мені порадите? замінити цей датчик витрати повітря?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ви частин датчик витрати повітря! Penei пошкоджений від масла. Це може бути викликано надмірною вентиляції двигуна, а також для пу? бути викликано pdf забиті, swirl забиті, та ін... Сподіваюся, що пояснив шлях

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    вам спасибі, дуже добрий.. я хотів.. підтвердження cambiero також юніт? вентиляції, навіть якщо гри, яка має турбіну не люблю взагалі... знову ж таки спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав нерон Visualizza Messaggio
    вам спасибі, дуже добрий.. я хотів.. підтвердження cambiero також юніт? вентиляції, навіть якщо гри, яка має турбіну не люблю взагалі... знову ж таки спасибі
    Зробіть один крок за один раз

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •